Çivril'de operasyon 14 kişi gözaltına alındı

DENİZLİ 27.09.2016 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de operasyon 14 kişi gözaltına alındı

denizli haber / denizli 20 haber / Çivril'de operasyon 14 kişi gözaltına alındı

Denizli Çivril ilçesinde bu sabah düzenlenen baskın sonucu  14 kişi gözaltına alındı.   15 Temmuz darbe girişimi sonra başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında Çivril’de 14 bayanın gözaltına alındığı bildirildi   Edinilen bilgiye göre sabah Denizli’den gelen KOM ekiplerinin yaptığı operasyonda 14 Bayan FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınan bayanlardan bazılarının daha önce tutuklanan bazı esnaf ve iş adamlarının eşleri olduğu belirtilirken gözaltına alınan 14 kişinin sağlık kontrolü ve emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi. Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi  
denizli haber / denizli 20 haber / Çivril'de operasyon 14 kişi gözaltına alındı

Denizli Çivril ilçesinde bu sabah düzenlenen baskın sonucu  14 kişi gözaltına alındı.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonra başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında Çivril’de 14 bayanın gözaltına alındığı bildirildi

 

Edinilen bilgiye göre sabah Denizli’den gelen KOM ekiplerinin yaptığı operasyonda 14 Bayan FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınan bayanlardan bazılarının daha önce tutuklanan bazı esnaf ve iş adamlarının eşleri olduğu belirtilirken gözaltına alınan 14 kişinin sağlık kontrolü ve emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.