Köpeğe çarptıktan sonra öylece bıraktı gitti

YAŞAM 28.09.2016 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Köpeğe çarptıktan sonra öylece bıraktı gitti

denizli haber / denizli 20 haber / Köpeğe çarptıktan sonra öylece bıraktı gitti

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bu sabah meydana gelen olayda,  yoldan geçen bir otomobilin çarpması sonucu, boynunda tasması bulunan bir köpek yaralandı.   Olay Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2186 sokakta meydana geldi. Bir otomobil tarafından çarpılarak öylece bırakılan yaralı köpeğin yardımına, yoldan geçen bisikletli bir vatandaş ardından olayı çalıştığı işyerinden gören Salih Akay isimli vatandaş yetişti. Otomobilin çarptığı köpeği yoldan alarak kenara çeken bisikletli kişi ise işe yetişmek için yoluna devam etti. Daha sonra Salih Akay isimli vatandaş, köpeğin başında bekleyerek yardım etti.   Salih Akay olayı şöyle anlattı, “Ben olayın olduğu yerin karşısında bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. Köpeğe araç çarptıktan sonra uzaklaştı. Sonra yoldan geçen bisikletli biri köpeği kaldırıma çıkardı. Bende hemen yanlarına koştum. Bisikletli kişi işe yetişeceğinden oradan ayrıldı.  Ben önce 153’ü aradım Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nin numarasını alarak yardım istedim. Durumu yetkililere anlattım, klinikten arkadaşlar 10 dakika içerisinde olay yerine gelerek alıp götürdüler. Köpeğin kaza sonrası arka ayakları yaralanmıştı. Durumu hakkında şuan hiçbir bilgim yok. Umarım sağlığına kavuşur” dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Köpeğe çarptıktan sonra öylece bıraktı gitti

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bu sabah meydana gelen olayda,  yoldan geçen bir otomobilin çarpması sonucu, boynunda tasması bulunan bir köpek yaralandı.

 

Olay Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi 2186 sokakta meydana geldi. Bir otomobil tarafından çarpılarak öylece bırakılan yaralı köpeğin yardımına, yoldan geçen bisikletli bir vatandaş ardından olayı çalıştığı işyerinden gören Salih Akay isimli vatandaş yetişti. Otomobilin çarptığı köpeği yoldan alarak kenara çeken bisikletli kişi ise işe yetişmek için yoluna devam etti. Daha sonra Salih Akay isimli vatandaş, köpeğin başında bekleyerek yardım etti.

 

Salih Akay olayı şöyle anlattı, “Ben olayın olduğu yerin karşısında bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. Köpeğe araç çarptıktan sonra uzaklaştı. Sonra yoldan geçen bisikletli biri köpeği kaldırıma çıkardı. Bende hemen yanlarına koştum. Bisikletli kişi işe yetişeceğinden oradan ayrıldı.  Ben önce 153’ü aradım Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nin numarasını alarak yardım istedim. Durumu yetkililere anlattım, klinikten arkadaşlar 10 dakika içerisinde olay yerine gelerek alıp götürdüler. Köpeğin kaza sonrası arka ayakları yaralanmıştı. Durumu hakkında şuan hiçbir bilgim yok. Umarım sağlığına kavuşur” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.