Hayvansever Belediye...

DENİZLİ 29.09.2016 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hayvansever Belediye...

Tavas Belediyesi sokak hayvanlarını barındırma ve hayatlarını idame ettirme çalışmalarına her zaman ki gibi aralıksız sürdürmeye devam etmektedir.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda toplanan ve muayeneleri yapılan sokak hayvanlarını daha sonra aşıları enjekte edilip, kısırlaştırma işlemi yapılıp, kulaklarına küpe takılarak 5199 sayılı Hayvanları Koruma Hükümleri gereği alındıkları doğal ortamlarına ekipler tarafından bırakılmaya devam ediliyor.   İnsanlar kadar hayvanlarında doğada yaşam hakkı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “İnsan sağlığını tehlikeye sokmayacak bir ortamı hazırlamak adına profesyonel Veteriner Hekim ve ekibimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sayede hem sokak hayvanlarını kontrol altına alıyoruz, hem de toplum sağlığı açısından oluşabilecek riskleri en aza indiriyoruz” ifadelerini kullandı.   Basında yer alan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle ifade eden Başkan Akyol, “Belediyemiz hakkında çıkan sosyal medya haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Haberlerde çıkan park alanında bulunan köpeklerin okul bahçesindeymiş gibi haber yapılmasına üzüntüyle karşıladık. Bizler vatandaşlarımızın sağlığı ve hayvan hakları doğrultusunda özveriyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sokak hayvanları ile mücadele konusunda yoğun bir mesai harcamaktayız. Gerektiğinde vatandaşlarımız 7/24, 153 ihbar ve Beyaz Masa 244 06 13 numaralı şikayet hattımıza bildirebilirler” dedi.
Tavas Belediyesi sokak hayvanlarını barındırma ve hayatlarını idame ettirme çalışmalarına her zaman ki gibi aralıksız sürdürmeye devam etmektedir.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda toplanan ve muayeneleri yapılan sokak hayvanlarını daha sonra aşıları enjekte edilip, kısırlaştırma işlemi yapılıp, kulaklarına küpe takılarak 5199 sayılı Hayvanları Koruma Hükümleri gereği alındıkları doğal ortamlarına ekipler tarafından bırakılmaya devam ediliyor.

 

İnsanlar kadar hayvanlarında doğada yaşam hakkı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “İnsan sağlığını tehlikeye sokmayacak bir ortamı hazırlamak adına profesyonel Veteriner Hekim ve ekibimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sayede hem sokak hayvanlarını kontrol altına alıyoruz, hem de toplum sağlığı açısından oluşabilecek riskleri en aza indiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Basında yer alan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle ifade eden Başkan Akyol, “Belediyemiz hakkında çıkan sosyal medya haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Haberlerde çıkan park alanında bulunan köpeklerin okul bahçesindeymiş gibi haber yapılmasına üzüntüyle karşıladık. Bizler vatandaşlarımızın sağlığı ve hayvan hakları doğrultusunda özveriyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sokak hayvanları ile mücadele konusunda yoğun bir mesai harcamaktayız. Gerektiğinde vatandaşlarımız 7/24, 153 ihbar ve Beyaz Masa 244 06 13 numaralı şikayet hattımıza bildirebilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.