Taciz iddiası Denizli'yi karıştırdı

ASAYİŞ 30.09.2016 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Taciz iddiası Denizli'yi karıştırdı

denizli haber / denizli 20 haber / Taciz iddiası Denizli'yi karıştırdı

Denizli Sarayköy İlçesi’nde yaşanan taciz iddiası gündeme bomba gibi düştü. Taciz ettiği iddia edilen doktorun tutuklandığı belirtildi.   Sarayköy ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapan bir doktorun sağlık merkezine gelen 14 yaşındaki bir kızı taciz ettiği iddia edildi.   İddiaya göre Sarayköy’de bir Aile Sağlık Merkezi’nde görev yapan M.Ö isimli Aile Hekimi, kliniğine gelen lise birinci sınıf öğrencisi H.D., birden bağırmaya başladı. Olay yerine polis çağırıldı. H.D.'nin polise verdiği ifadesinde; Doktor M.Ö.'nün kendisini elle taciz ettiğini ileri sürdü. Doktor M.Ö.'nün ise, olay sırasında hemşirenin de odada bulunduğunu, taciz olayının iftira olduğunu söylediği öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen M.Ö. tutuklandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Taciz iddiası Denizli'yi karıştırdı

Denizli Sarayköy İlçesi’nde yaşanan taciz iddiası gündeme bomba gibi düştü. Taciz ettiği iddia edilen doktorun tutuklandığı belirtildi.

 

Sarayköy ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yapan bir doktorun sağlık merkezine gelen 14 yaşındaki bir kızı taciz ettiği iddia edildi.

 

İddiaya göre Sarayköy’de bir Aile Sağlık Merkezi’nde görev yapan M.Ö isimli Aile Hekimi, kliniğine gelen lise birinci sınıf öğrencisi H.D., birden bağırmaya başladı. Olay yerine polis çağırıldı. H.D.'nin polise verdiği ifadesinde; Doktor M.Ö.'nün kendisini elle taciz ettiğini ileri sürdü. Doktor M.Ö.'nün ise, olay sırasında hemşirenin de odada bulunduğunu, taciz olayının iftira olduğunu söylediği öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen M.Ö. tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.