Denizlispor Samsun deplasmanında 3 puanla ayrılmak istiyor

SPOR 02.10.2016 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Samsun deplasmanında 3 puanla ayrılmak istiyor

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor Samsun deplasmanında 3 puanla ayrılmak istiyor

Samsunspor - Denizlispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?.. TFF 1. Lig'in 6. haftasında bugün Denizlispor deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Denizlispor 5 haftada,  2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 6.haftaya girerken, Samsunspor'un ligde 5 haftadır hiç galibiyeti yok. 5 haftadır galip gelemeyen Samsunspor, Denizlispor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.   HOROZ’UN SAMSUNSPOR'LA 43. RANDEVUSU!.. Yeşil Siyahlılar bugüne kadar Karadeniz temsilcisi Samsunsporla ile 42 kez karşı karşıya geldi. Bu 42 karşılaşmada Samsunspor'un 18 galibiyeti bulunurken, Denizlispor ise 14 kez sahadan galip ayrıldı. Takımlar 10 maçta ise birbirlerine üstünlük kuramadı.   SAMSUNSPOR EVİNDE ÜSTÜN!.. Samsunspor ile Denizlispor arasında 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta kırmızı beyazlıların büyük üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 21 maçta Samsunspor 11 galibiyet alırken, Denizlispor 5 kez sahadan galip ayrıldı. 5 maçta da berabere kaldılar. Samsunspor evinde Denizlispor ile oynadığı son karşılaşmada 2-1 galip ayrılan taraf olmuştu.   DENİZLİSPOR 3 PUAN PEŞİNDE Denizlispor ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor’dan 3 puanı alarak ligdeki puanını 11’e çıkarmayı hedefliyor. Kendi evinde güçlü olan Samsunspor’u bu sezon 5 haftadır aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle Samsun’a ümitli giden Denizlispor, Denizli’ye yüzü gülerek gelmeyi hedefliyor.    SAMSUNSPOR-DENİZLİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?. Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanacak olan 6. hafta karşılaşması yayıncı kuruluş olmadığından dolayı televizyonda verilemeyecek.    MUHTEMEL 11'LER!.. Samsunspor'da Antrenör Kenan Yelek'in Denizlispor maçına takımını şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor: "Furkan Köse, Canberk Aydın, Ercan Yazıcı, Fatih Kılıçkaya, Burhan Arman, Murat Gürbüzerol, Distel Zola, Hasan Kılıç, Muharrem Efe, Mustafa Sevgi, Mehmet Çakır"   Denizlispor'un ise Samsunspor maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Necati Yılmaz, Ömer Alp Kulga, Cenk Güvenç, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Alfred Sankoh, Ziya Alkurt, Bariş Örücü, İsmail Güven, Yasin Ozan ve Leandro Deyrınıo Kappel Samsunspor'da sakat olan Ramazan Özcan ve cezalı Erdi Dikmen kadroda yer almazken, Denizlispor'da ise sakatlıkları bulunan Andre Moritz ve Slavko Perovic forma giyemeyecek.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor Samsun deplasmanında 3 puanla ayrılmak istiyor

Samsunspor - Denizlispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?.. TFF 1. Lig'in 6. haftasında bugün Denizlispor deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.



Saat 16.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Denizlispor 5 haftada,  2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 6.haftaya girerken, Samsunspor'un ligde 5 haftadır hiç galibiyeti yok. 5 haftadır galip gelemeyen Samsunspor, Denizlispor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

 

HOROZ’UN SAMSUNSPOR'LA 43. RANDEVUSU!..

Yeşil Siyahlılar bugüne kadar Karadeniz temsilcisi Samsunsporla ile 42 kez karşı karşıya geldi. Bu 42 karşılaşmada Samsunspor'un 18 galibiyeti bulunurken, Denizlispor ise 14 kez sahadan galip ayrıldı. Takımlar 10 maçta ise birbirlerine üstünlük kuramadı.

 

SAMSUNSPOR EVİNDE ÜSTÜN!..

Samsunspor ile Denizlispor arasında 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta kırmızı beyazlıların büyük üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 21 maçta Samsunspor 11 galibiyet alırken, Denizlispor 5 kez sahadan galip ayrıldı. 5 maçta da berabere kaldılar. Samsunspor evinde Denizlispor ile oynadığı son karşılaşmada 2-1 galip ayrılan taraf olmuştu.

 

DENİZLİSPOR 3 PUAN PEŞİNDE

Denizlispor ligin 6. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor’dan 3 puanı alarak ligdeki puanını 11’e çıkarmayı hedefliyor. Kendi evinde güçlü olan Samsunspor’u bu sezon 5 haftadır aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle Samsun’a ümitli giden Denizlispor, Denizli’ye yüzü gülerek gelmeyi hedefliyor. 

 

SAMSUNSPOR-DENİZLİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?.

Samsunspor ile Denizlispor arasında oynanacak olan 6. hafta karşılaşması yayıncı kuruluş olmadığından dolayı televizyonda verilemeyecek. 

 

MUHTEMEL 11'LER!..

Samsunspor'da Antrenör Kenan Yelek'in Denizlispor maçına takımını şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor: "Furkan Köse, Canberk Aydın, Ercan Yazıcı, Fatih Kılıçkaya, Burhan Arman, Murat Gürbüzerol, Distel Zola, Hasan Kılıç, Muharrem Efe, Mustafa Sevgi, Mehmet Çakır"

 

Denizlispor'un ise Samsunspor maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Necati Yılmaz, Ömer Alp Kulga, Cenk Güvenç, Burak Altıparmak, Kerem Can Akyüz, Alfred Sankoh, Ziya Alkurt, Bariş Örücü, İsmail Güven, Yasin Ozan ve Leandro Deyrınıo Kappel

Samsunspor'da sakat olan Ramazan Özcan ve cezalı Erdi Dikmen kadroda yer almazken, Denizlispor'da ise sakatlıkları bulunan Andre Moritz ve Slavko Perovic forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.