10 yaşındaki oğlunu direksiyon başına geçiren babaya ceza yağdı

GÜNDEM 04.10.2016 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

10 yaşındaki oğlunu direksiyon başına geçiren babaya ceza yağdı

denizli haber / denizli 20 haber / 10 yaşındaki oğlunu direksiyon başına geçiren babaya ceza yağdı

10 yaşındaki oğlunu direksiyona geçirip fotoğraflarını ve videosunu paylaşan baba, 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.   Bursa’da, 10 yaşındaki oğlunun araba kullanırken görüntülerini çekip sosyal medyada paylaşan babasına ceza yağdı. M.K. isimli kişiye ulaşan polis, ehliyetsiz araç kullanmaya izin verdiği için bin 698 lira para cezası kesti. M.K. ayrıca 2 yıl hapis talebiyle yargılanacak. Geçen cumartesi günü, 10 yaşındaki bir çocuğun spor araba kullanırken babası tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, görenleri şaşkına çevirdi. Bir süre sonra küçük çocuğun babası, oğlunun görüntülerini kaldırmak zorunda kaldı. Sosyal medyadaki görüntülerden küçük çocuğun babası olduğu öğrenilen M.K.(44) isimli şahsı tespit eden Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K.’ye 2913 sayılı Karayolları Trafik Kanunun 36. bendine göre bin 698 lira para cezası kesti. Ayrıca M.K.'ye Türk Ceza Kanunu'nun 179. maddesinden adli işlem yapıldı. M.K., iki yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.  
denizli haber / denizli 20 haber / 10 yaşındaki oğlunu direksiyon başına geçiren babaya ceza yağdı

10 yaşındaki oğlunu direksiyona geçirip fotoğraflarını ve videosunu paylaşan baba, 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

 

Bursa’da, 10 yaşındaki oğlunun araba kullanırken görüntülerini çekip sosyal medyada paylaşan babasına ceza yağdı. M.K. isimli kişiye ulaşan polis, ehliyetsiz araç kullanmaya izin verdiği için bin 698 lira para cezası kesti. M.K. ayrıca 2 yıl hapis talebiyle yargılanacak.

Geçen cumartesi günü, 10 yaşındaki bir çocuğun spor araba kullanırken babası tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, görenleri şaşkına çevirdi. Bir süre sonra küçük çocuğun babası, oğlunun görüntülerini kaldırmak zorunda kaldı. Sosyal medyadaki görüntülerden küçük çocuğun babası olduğu öğrenilen M.K.(44) isimli şahsı tespit eden Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, M.K.’ye 2913 sayılı Karayolları Trafik Kanunun 36. bendine göre bin 698 lira para cezası kesti. Ayrıca M.K.'ye Türk Ceza Kanunu'nun 179. maddesinden adli işlem yapıldı. M.K., iki yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.