Türkiye’deki modifiye tutkunları Denizli’de buluşacak

DENİZLİ 04.10.2016 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Türkiye’deki modifiye tutkunları Denizli’de buluşacak

denizli haber / denizli 20 haber / Türkiye’deki modifiye tutkunları Denizli’de buluşacak

Modifiyeli araç tutkunları 9 Ekim Pazar günü EGS Park Kongre Kültür Merkezinde yapılacak olan Tuning Fest Denizli 2016 Etkinliğinde bir araya gelecekler.   Bu yıl ilki yapılacak olan Modifiyeli araç Show’u Denizli’leri hayran bırakacak Tuning Fest Denizli 2016 Etkinliği, 9 Ekim  Pazar günü EGS Park Kongre Kültür Merkezinde yapılacak Tüm Türkiye’den 600 araç, motosiklet ve 50 firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek olan fuara modifiye tutkunlarından yoğun katılım bekleniyor.   Organizasyonu düzenleyen Arif Şahin, "Kişi nasıl üstüne başına özen gösteriyorsa arabada aynı şey. Bu işin bir başkasına bir zararı yok. Bu iş zevk işi, hastalık işi. Toplumda bu kötü algılanıyor. Bu görüntüyü kaldırmak buradaki gaye. Bunun için bu etkinliği düzenliyoruz.  Modifiyeli araçlarda teknik özelliklerine uygun nezih bir ortamda şehir dışından gelecek misafirlerimizle birlikte tüm Denizli halkını festivalimize bekleriz Etkinliğimize destek veren sponsorlarımız Denizli basını Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Emniyet Müdürlüğüne teşekkürler ederiz." dedi.   Organizasyona destek olan Halil Koruca: "Dünyanın genelinde bu etkinlik Avrupa'da daha çok ön saflarda. Türkiye'de bizde Paşam Sezer ile bu etkinlikleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu etkinlikleri gerçekleştirdikçe her geçen sene daha iyi bir hal almış oluyor. Nasıl ki insanların değişik duyguları, değişik özen gösterdikleri hayatları vardır. Bizim de araçlarımız ve işimiz bizim için en önemli noktadır." dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Türkiye’deki modifiye tutkunları Denizli’de buluşacak

Modifiyeli araç tutkunları 9 Ekim Pazar günü EGS Park Kongre Kültür Merkezinde yapılacak olan Tuning Fest Denizli 2016 Etkinliğinde bir araya gelecekler.

 

Bu yıl ilki yapılacak olan Modifiyeli araç Show’u Denizli’leri hayran bırakacak

Tuning Fest Denizli 2016 Etkinliği, 9 Ekim  Pazar günü EGS Park Kongre Kültür Merkezinde yapılacak Tüm Türkiye’den 600 araç, motosiklet ve 50 firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek olan fuara modifiye tutkunlarından yoğun katılım bekleniyor.

 

Organizasyonu düzenleyen Arif Şahin, "Kişi nasıl üstüne başına özen gösteriyorsa arabada aynı şey. Bu işin bir başkasına bir zararı yok. Bu iş zevk işi, hastalık işi. Toplumda bu kötü algılanıyor. Bu görüntüyü kaldırmak buradaki gaye. Bunun için bu etkinliği düzenliyoruz.  Modifiyeli araçlarda teknik özelliklerine uygun nezih bir ortamda şehir dışından gelecek misafirlerimizle birlikte tüm Denizli halkını festivalimize bekleriz Etkinliğimize destek veren sponsorlarımız Denizli basını Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Emniyet Müdürlüğüne teşekkürler ederiz." dedi.

 

Organizasyona destek olan Halil Koruca: "Dünyanın genelinde bu etkinlik Avrupa'da daha çok ön saflarda. Türkiye'de bizde Paşam Sezer ile bu etkinlikleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu etkinlikleri gerçekleştirdikçe her geçen sene daha iyi bir hal almış oluyor. Nasıl ki insanların değişik duyguları, değişik özen gösterdikleri hayatları vardır. Bizim de araçlarımız ve işimiz bizim için en önemli noktadır." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.