Malatyalı gazeteciler Denizli’de buluştu

DENİZLİ 05.10.2016 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Malatyalı gazeteciler Denizli’de buluştu

denizli haber / denizli 20 haber / Malatyalı gazeteciler Denizli’de buluştu

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle Malatyalı gazeteciler Denizli’de buluştu.  Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle Malatya’dan gelen gazeteciler Denizli’yi gezerek keşfetti. Dernek Başkanı Nüvit Ateş rehberliğinde Denizli’ye gelen gazeteciler, ilk önce Pamukkale Travertenleri ve Denizli’nin tarihi yerlerini gezen gazeteciler, son olarak Başbağı Yaylası’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi misafiri olarak akşam yemeğinde bir araya geldi. Malatyalı gazetecilerle bir araya Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli’de yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Yemekten sonra gazeteciler adına Dernek Başkanı Nüvit Ateş Malatya’nın simgesi olan kayısı plaketini, kuru kayısıyı Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’a hediye etti.  
denizli haber / denizli 20 haber / Malatyalı gazeteciler Denizli’de buluştu

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle Malatyalı gazeteciler Denizli’de buluştu. 


Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle Malatya’dan gelen gazeteciler Denizli’yi gezerek keşfetti.


Dernek Başkanı Nüvit Ateş rehberliğinde Denizli’ye gelen gazeteciler, ilk önce Pamukkale Travertenleri ve Denizli’nin tarihi yerlerini gezen gazeteciler, son olarak Başbağı Yaylası’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi misafiri olarak akşam yemeğinde bir araya geldi. Malatyalı gazetecilerle bir araya Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli’de yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.


Yemekten sonra gazeteciler adına Dernek Başkanı Nüvit Ateş Malatya’nın simgesi olan kayısı plaketini, kuru kayısıyı Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan’a hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.