Başkan Erdoğan’a TÜİK’ten ziyaret

DENİZLİ 06.10.2016 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan’a TÜİK’ten ziyaret

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ ve beraberindekileri misafir etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olması dolayısıyla Erdoğan’a tebriklerini ileten Yücedağ, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Denizli ve ülkemiz için başarılı çalışmalara imza atacağınıza inancımız tamdır.” dedi.  İstatistiki bilgilerin, geleceğe yön verilmesinde önemli bir etken olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Önümüze hedefler koyarken geçmişteki verileri de mutlaka gözden geçirmemiz gerekmektedir. Ülkemizde de istatistiki verileri derleyen ve kamuoyu ile paylaşan Türkiye İstatistik Kurumu bu bakımdan büyük bir öneme sahiptir. Denizli Ticaret Odası olarak İstatistik Kurumuna her zaman destek olmaya hazırız.” diye konuştu.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ ve beraberindekileri misafir etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olması dolayısıyla Erdoğan’a tebriklerini ileten Yücedağ, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Denizli ve ülkemiz için başarılı çalışmalara imza atacağınıza inancımız tamdır.” dedi. 

İstatistiki bilgilerin, geleceğe yön verilmesinde önemli bir etken olduğunu söyleyen Başkan Erdoğan, “Önümüze hedefler koyarken geçmişteki verileri de mutlaka gözden geçirmemiz gerekmektedir. Ülkemizde de istatistiki verileri derleyen ve kamuoyu ile paylaşan Türkiye İstatistik Kurumu bu bakımdan büyük bir öneme sahiptir. Denizli Ticaret Odası olarak İstatistik Kurumuna her zaman destek olmaya hazırız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.