Herşey Güzel Çocuklarımız İçin

07.10.2016 - 10:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Herşey Güzel Çocuklarımız İçin

Tavas Belediyesi "Okulların Hamiliği" projesi kapsamında merkez ve mahallerinde okulların ihtiyaçlarını ve eksikliklerini karşılamaya devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Eğitim küçük yaşlarda başlar. Bu nedenle,  “Ağaç yaş iken eğilir” atasözümüzden de anlaşılacağı üzere bizler çocuklarımıza küçük yaşlarda düzenli ve programlı bir eğitim verebilirsek hem çocuklarımızın geleceğine, hem de ülkemizin geleceğine yatırım yapmış oluruz. Tavas genelinde okullarımıza gerekli yardım ve desteklerimizi kesintisiz ve arttırarak devam ediyoruz. Kızılcabölük Hacı İbrahim Aydın Anaokulumuz da bunlardan sadece bir tanesi. Çocuklarımızın okul bahçesine çıktıkların daha iyi eğlenip, oynayabilmeleri için çocuk oyun grupları montajını gerçekleştirdik. Aynı zamanda okulumuz bahçesinde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaparak hem öğrencilerimize hem de okula gelen vatandaşlarımıza daha modern, rahat ve ferah bir ortam hazırladık. Daha modern ve istikrarlı bir Tavas için tüm birim ve müdürlüklerimiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi. Yapılan çalışmalar için okul yönetimi ve veliler Başkan Akyol’a teşekkür etti.
Tavas Belediyesi "Okulların Hamiliği" projesi kapsamında merkez ve mahallerinde okulların ihtiyaçlarını ve eksikliklerini karşılamaya devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Eğitim küçük yaşlarda başlar. Bu nedenle,  “Ağaç yaş iken eğilir” atasözümüzden de anlaşılacağı üzere bizler çocuklarımıza küçük yaşlarda düzenli ve programlı bir eğitim verebilirsek hem çocuklarımızın geleceğine, hem de ülkemizin geleceğine yatırım yapmış oluruz.

Tavas genelinde okullarımıza gerekli yardım ve desteklerimizi kesintisiz ve arttırarak devam ediyoruz. Kızılcabölük Hacı İbrahim Aydın Anaokulumuz da bunlardan sadece bir tanesi. Çocuklarımızın okul bahçesine çıktıkların daha iyi eğlenip, oynayabilmeleri için çocuk oyun grupları montajını gerçekleştirdik. Aynı zamanda okulumuz bahçesinde çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaparak hem öğrencilerimize hem de okula gelen vatandaşlarımıza daha modern, rahat ve ferah bir ortam hazırladık.

Daha modern ve istikrarlı bir Tavas için tüm birim ve müdürlüklerimiz ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Yapılan çalışmalar için okul yönetimi ve veliler Başkan Akyol’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.