'Teslim Ol' Çağrısına Uymayan 2 Canlı Bomba Kendini Patlattı!

ASAYİŞ 08.10.2016 - 08:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

'Teslim Ol' Çağrısına Uymayan 2 Canlı Bomba Kendini Patlattı!

denizli haber / denizli 20 haber / 'Teslim Ol' Çağrısına Uymayan 2 Canlı Bomba Kendini Patlattı!

Ankara'da, bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda 'Teslim Ol' çağrısına uymayarak kendilerini patlattı.   Ankara'da, Haymana yolunun 9. kilometresindeki özel bir at çiftliğinde sıkıştırılan teröristler, polisin "teslim ol" çağrısı üzerine araçtaki bombayı patlatarak intihar etti. Teröristler ölü ele geçirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.   Ankara Valisi Erkan Topaca: "200 kilo amonyum nitrat ve patlayıcı bulundu. Patlamamış vaziyette iki kalıp plastik patlayıcı bulundu. Bombalı araçla terör eylemi yapacaklardı. PKK bağlantılı olma ihtimalleri yüksek. Biri erkek biri kadın iki teröröistin kimliği belirlendi." Topaca, teröristlerin Kendilerini kamufle etmek için Türk bayrağı astıklarını kaydetti.
denizli haber / denizli 20 haber / 'Teslim Ol' Çağrısına Uymayan 2 Canlı Bomba Kendini Patlattı!

Ankara'da, bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki terörist, düzenlenen operasyonda 'Teslim Ol' çağrısına uymayarak kendilerini patlattı.

 

Ankara'da, Haymana yolunun 9. kilometresindeki özel bir at çiftliğinde sıkıştırılan teröristler, polisin "teslim ol" çağrısı üzerine araçtaki bombayı patlatarak intihar etti. Teröristler ölü ele geçirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

 

Ankara Valisi Erkan Topaca: "200 kilo amonyum nitrat ve patlayıcı bulundu. Patlamamış vaziyette iki kalıp plastik patlayıcı bulundu. Bombalı araçla terör eylemi yapacaklardı. PKK bağlantılı olma ihtimalleri yüksek. Biri erkek biri kadın iki teröröistin kimliği belirlendi." Topaca, teröristlerin Kendilerini kamufle etmek için Türk bayrağı astıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.