Acıpayam'da samanlık yangını!

DENİZLİ 08.10.2016 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da samanlık yangını!

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da samanlık yangını!

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen samanlık yangını itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla söndürüldü. Edinilen bilgiye göre Acıpayam’ın Bedirbey Mahallesinde bugün arazide bulunan samanlık sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yanmaya başladı. Samanlığın yandığını gören vatandaşlar hem alevleri söndürmeye çalıştı hem de itfaiyeye haber verdi. Yangın yerine gelen Acıpayam merkez ve Kumafşarı şubesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.   İtfaiye ekiplerinin yangını söndürdükten sonra soğutma çalışmaları devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da samanlık yangını!

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen samanlık yangını itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla söndürüldü.


Edinilen bilgiye göre Acıpayam’ın Bedirbey Mahallesinde bugün arazide bulunan samanlık sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yanmaya başladı. Samanlığın yandığını gören vatandaşlar hem alevleri söndürmeye çalıştı hem de itfaiyeye haber verdi. Yangın yerine gelen Acıpayam merkez ve Kumafşarı şubesi itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

 

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürdükten sonra soğutma çalışmaları devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.