Dikkatsiz yola çıkan sürücü kazaya neden oldu

DENİZLİ 10.10.2016 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dikkatsiz yola çıkan sürücü kazaya neden oldu

denizli haber / denizli 20 haber / Dikkatsiz yola çıkan sürücü kazaya neden oldu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Saltak Caddesi’nde meydana gelen kazada 20 BY 153 plakalı motosikletli sürücüsü seyir halindeyken 1532 sokaktan bir anda önüne otomobil çıktı. Hatalı bir şekilde caddeye çıkan otomobile motosiklet sürücüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsünün kasklı olması olası bir kötü durumu engelledi.  İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Dikkatsiz yola çıkan sürücü kazaya neden oldu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Saltak Caddesi’nde meydana gelen kazada 20 BY 153 plakalı motosikletli sürücüsü seyir halindeyken 1532 sokaktan bir anda önüne otomobil çıktı. Hatalı bir şekilde caddeye çıkan otomobile motosiklet sürücüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsünün kasklı olması olası bir kötü durumu engelledi.

 İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.