Başkan Subaşıoğlu İlbade Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu

DENİZLİ 11.10.2016 - 16:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Subaşıoğlu İlbade Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu İlbade Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlbade Mahallesi pazaryerinin inşaat çalışma alanında incelemede bulunurken güvenlik tedbiri olarak baret takarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Merkezefendi Belediyesi’nin İlbade Mahallesi’ne kazandıracağı kapalı pazaryerinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kapalı pazaryerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Merkezefendi Belediyesi’nin her mahallesinde bir proje gerçekleşiyor. O projelerden birinin de inşaatı İlbade Mahallesi’nde devam ediyor. İlbade kapalı pazaryerinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kapalı pazaryerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 6 ay sürecek yapım çalışmalarının sonrasında Merkezefendililer ilçede güvenle alışveriş yapabileceği modern bir pazaryerine daha kavuşacak.    Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Şuanda ilçemizin her mahallesinde bir çalışmamız devam ediyor. Şimdiler de İlbade Mahallemizde de bir kapalı pazaryerimizi kazandırma aşamasındayız. Hızlı bir çalışma içerisindeyiz. Merkezefendili hemşerilerimiz yeni bir pazaryerine daha kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu İlbade Kapalı Pazaryeri’nde incelemelerde bulundu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlbade Mahallesi pazaryerinin inşaat çalışma alanında incelemede bulunurken güvenlik tedbiri olarak baret takarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Merkezefendi Belediyesi’nin İlbade Mahallesi’ne kazandıracağı kapalı pazaryerinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kapalı pazaryerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Merkezefendi Belediyesi’nin her mahallesinde bir proje gerçekleşiyor. O projelerden birinin de inşaatı İlbade Mahallesi’nde devam ediyor. İlbade kapalı pazaryerinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kapalı pazaryerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 6 ay sürecek yapım çalışmalarının sonrasında Merkezefendililer ilçede güvenle alışveriş yapabileceği modern bir pazaryerine daha kavuşacak. 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Şuanda ilçemizin her mahallesinde bir çalışmamız devam ediyor. Şimdiler de İlbade Mahallemizde de bir kapalı pazaryerimizi kazandırma aşamasındayız. Hızlı bir çalışma içerisindeyiz. Merkezefendili hemşerilerimiz yeni bir pazaryerine daha kavuşacak. Hayırlı olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.