Yassıhöyük Kapalı Pazaryeri yapımı aralıksız devam ediyor

DENİZLİ 12.10.2016 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yassıhöyük Kapalı Pazaryeri yapımı aralıksız devam ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Yassıhöyük Kapalı Pazaryeri yapımı aralıksız devam ediyor

Denizli Acıpayam Belediyesi tarafından Yassıhöyük mahallesinde inşaatı devam eden kapalı pazar yeri çalışmaları aralıksız devam ediyor.   Park ve Pazaryeri olarak kamulaştırılan 500 metrekarelik alana inşa edilen kapalı pazaryeri, mahalle halkının diğer etkinlikleri içinde kullanılabilecek.   İnşaat alanında incelemelerde bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ‘’Yassıhöyük mahallemizde yapımına başlamış olduğumuz kapalı pazaryeri inşaatımız aralıksız devam ediyor. İnşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Kapalı pazaryeri inşaatımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Diğer mahallelerimizde de kapalı pazaryeri çalışmalarının yapılacağını ifade etti.   Başkan Şevkan’a inşaat incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin Erdem de eşlik etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Yassıhöyük Kapalı Pazaryeri yapımı aralıksız devam ediyor

Denizli Acıpayam Belediyesi tarafından Yassıhöyük mahallesinde inşaatı devam eden kapalı pazar yeri çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Park ve Pazaryeri olarak kamulaştırılan 500 metrekarelik alana inşa edilen kapalı pazaryeri, mahalle halkının diğer etkinlikleri içinde kullanılabilecek.

 

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ‘’Yassıhöyük mahallemizde yapımına başlamış olduğumuz kapalı pazaryeri inşaatımız aralıksız devam ediyor. İnşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Kapalı pazaryeri inşaatımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz. Diğer mahallelerimizde de kapalı pazaryeri çalışmalarının yapılacağını ifade etti.

 

Başkan Şevkan’a inşaat incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin Erdem de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.