15 Temmuz şehidi babasının çektiği fotoğrafta çıktı

DİĞER 18.10.2016 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

15 Temmuz şehidi babasının çektiği fotoğrafta çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / 15 Temmuz şehidi babasının çektiği fotoğrafta çıktı

15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimi sırasında şehit olan Tolga Ecebalın'ın babası Tarkan Ecebalın, oğlunu Medine'de Peygamber efendimizin kabrinin yanı başında gördüğünü söyledi. Tarkan Ecebalın, Tolga'nın silüetinin yansıdığı fotoğrafı canlı yayında gösterdi. A Haber'e misafir olan şehit ailelerinin anlattıklarını dinleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.  
denizli haber / denizli 20 haber / 15 Temmuz şehidi babasının çektiği fotoğrafta çıktı

15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimi sırasında şehit olan Tolga Ecebalın'ın babası Tarkan Ecebalın, oğlunu Medine'de Peygamber efendimizin kabrinin yanı başında gördüğünü söyledi.

Tarkan Ecebalın, Tolga'nın silüetinin yansıdığı fotoğrafı canlı yayında gösterdi. A Haber'e misafir olan şehit ailelerinin anlattıklarını dinleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.