Necip Filiz'in adına sahte hesap açtılar

GÜNDEM 20.10.2016 - 13:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Necip Filiz'in adına sahte hesap açtılar

denizli haber / denizli 20 haber / Necip Filiz'in adına sahte hesap açtılar

Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz adına sahte facebook hesabı açan bazı dolandırıcılar vatandaşları dolandırmak istiyor. Böyle hesaptan gelen bildirimlere inanmayın.   Son zamanlarda Facebook üzerinden birçok sahte hesap açılmakta ve birçok kişi bu açılan hesaplar üzerinden zarara uğratılmaktadır. Dolandırıcıların yeni besin kaynağı olan sosyal medya sitelerinde bazen de farklı suçlara konu olabilecek olaylarda yaşanmaktadır.   Başkan Necip Filiz’in sahte hesabındaki dolandırıcılar, ‘1800 liraya bilgisayar aldığını ve 300 lira kampanya kazandığını, numaran hatlıysa ver yükleyeyim 3 ay fatura ödeme’ şeklinde talepte bulunmuşlar.   Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz kendi hesabı dışında sahte isimler açıldığını duyurarak bu hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Necip Filiz kendi gerçek hesabından yaptığı açıklamayla uyarıda bulundu. Filzi; “ÖNEMLİ......... DİKKAT.........Necip Filiz adına sahte hesap açılıp , arkadaşlık isteği gönderilmekte ve aşağıdaki resimde görüldüğü üzere bazı isteklerde bulunulmaktadır. Bu sahte hesaptan gelen mesajları itibar etmemenizi rica ederim. Gerekli yerlere başvurular yapılmış olup bu sahtekârın tespit edilip yakalanması an meselesidir” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Necip Filiz'in adına sahte hesap açtılar

Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz adına sahte facebook hesabı açan bazı dolandırıcılar vatandaşları dolandırmak istiyor. Böyle hesaptan gelen bildirimlere inanmayın.

 

Son zamanlarda Facebook üzerinden birçok sahte hesap açılmakta ve birçok kişi bu açılan hesaplar üzerinden zarara uğratılmaktadır. Dolandırıcıların yeni besin kaynağı olan sosyal medya sitelerinde bazen de farklı suçlara konu olabilecek olaylarda yaşanmaktadır.

 

Başkan Necip Filiz’in sahte hesabındaki dolandırıcılar, ‘1800 liraya bilgisayar aldığını ve 300 lira kampanya kazandığını, numaran hatlıysa ver yükleyeyim 3 ay fatura ödeme’ şeklinde talepte bulunmuşlar.
 

Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz kendi hesabı dışında sahte isimler açıldığını duyurarak bu hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Necip Filiz kendi gerçek hesabından yaptığı açıklamayla uyarıda bulundu. Filzi; “ÖNEMLİ......... DİKKAT.........Necip Filiz adına sahte hesap açılıp , arkadaşlık isteği gönderilmekte ve aşağıdaki resimde görüldüğü üzere bazı isteklerde bulunulmaktadır. Bu sahte hesaptan gelen mesajları itibar etmemenizi rica ederim. Gerekli yerlere başvurular yapılmış olup bu sahtekârın tespit edilip yakalanması an meselesidir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.