Erdoğan, “STK ve kamu işbirliği Denizlimizi daha ileriye götürecektir”

GÜNDEM 21.10.2016 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erdoğan, “STK ve kamu işbirliği Denizlimizi daha ileriye götürecektir”

denizli haber / denizli 20 haber / Erdoğan, “STK ve kamu işbirliği Denizlimizi daha ileriye götürecektir”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesiyle Denizli’nin daha ileriye gideceğini söyledi.    Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Erdoğan, kentsel yapılanmanın yaşam olanakları açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Bizler Denizli Ticaret Odası olarak diğer sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarıyla işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışacağız. Böylece ilimizin daha da gelişeceğini ve daha ileriye gideceğine inancımız tamdır.” dedi. Müdür Büyüksoy ise Başkan Erdoğan’ın Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlamasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Denizli Ticaret Odası’nda önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. İlimiz için ortak fikir alışverişlerini bizler de önemsiyoruz.” diye konuştu.    Başkan Erdoğan, Fırıncılar Odası ile biraraya geldi Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karadaban ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırladı.    Fırıncılık sektöründeki sorun ve çözüm önerilenin görüşüldüğü ziyarette Başkan Erdoğan “Göreve başladığımız günden bu yana diğer sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli biraraya gelerek istişareler yapıyoruz. Bu bağlamda fırıncılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili her zaman karşılıklı fikir alışverişine hazırız.” diye konuştu. Fırıncılar Odası Başkanı Karadaban ise Başkan Erdoğan’ı tebrik ederek, “Denizli Ticaret Odası, ilimizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Bu kurumun başında sizleri görmek bizleri memnun etmiştir. Hayırlı olsun, önemli ve güzel işlere imza atacağınıza inanıyoruz.” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Erdoğan, “STK ve kamu işbirliği Denizlimizi daha ileriye götürecektir”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesiyle Denizli’nin daha ileriye gideceğini söyledi. 

 

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Erdoğan, kentsel yapılanmanın yaşam olanakları açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Bizler Denizli Ticaret Odası olarak diğer sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarıyla işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışacağız. Böylece ilimizin daha da gelişeceğini ve daha ileriye gideceğine inancımız tamdır.” dedi.

Müdür Büyüksoy ise Başkan Erdoğan’ın Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başlamasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Denizli Ticaret Odası’nda önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. İlimiz için ortak fikir alışverişlerini bizler de önemsiyoruz.” diye konuştu. 

 

Başkan Erdoğan, Fırıncılar Odası ile biraraya geldi

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karadaban ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırladı.   

Fırıncılık sektöründeki sorun ve çözüm önerilenin görüşüldüğü ziyarette Başkan Erdoğan “Göreve başladığımız günden bu yana diğer sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli biraraya gelerek istişareler yapıyoruz. Bu bağlamda fırıncılık sektörünün sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili her zaman karşılıklı fikir alışverişine hazırız.” diye konuştu.

Fırıncılar Odası Başkanı Karadaban ise Başkan Erdoğan’ı tebrik ederek, “Denizli Ticaret Odası, ilimizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer almaktadır. Bu kurumun başında sizleri görmek bizleri memnun etmiştir. Hayırlı olsun, önemli ve güzel işlere imza atacağınıza inanıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.