Buldan'da 4 kişi tutuklandı

21.10.2016 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da 4 kişi tutuklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Buldan'da 4 kişi tutuklandı

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak operasyonlar çerçevesinde Buldan ilçesinde 4 kişi daha tutuklandı.   Fettullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Buldan’da 5 kişi gözaltına alındı.   Bu beş kişinin evlerinde aramalar gerçekleştirildi. Savcılık tarafından yapılan ifade alma işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 5 kişiden H.D, Ş.G., N.D. ile M.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.C. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.   Tutuklanan 4 kişiden birinin daha önce meslekten ihraç edilen öğretmen, bir kişinin de emekli imam olduğu diğerlerinin serbest meslek sahibi oldukları ve FETÖ’ye ait şirket yöneticisi olmaktan dolayı tutuklandıkları ifade edildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Buldan'da 4 kişi tutuklandı

Denizli’de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak operasyonlar çerçevesinde Buldan ilçesinde 4 kişi daha tutuklandı.

 

Fettullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Buldan’da 5 kişi gözaltına alındı.

 

Bu beş kişinin evlerinde aramalar gerçekleştirildi. Savcılık tarafından yapılan ifade alma işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 5 kişiden H.D, Ş.G., N.D. ile M.S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.C. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Tutuklanan 4 kişiden birinin daha önce meslekten ihraç edilen öğretmen, bir kişinin de emekli imam olduğu diğerlerinin serbest meslek sahibi oldukları ve FETÖ’ye ait şirket yöneticisi olmaktan dolayı tutuklandıkları ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.