Avni Örki'den Osman Tabu'ya tepki

GÜNDEM 21.10.2016 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Avni Örki'den Osman Tabu'ya tepki

denizli haber / denizli 20 haber / Avni Örki'den Osman Tabu'ya tepki

İmam Hatip Lisesi mezunu ve Denizli Ak Parti eski İl Başkanı Avni Örki, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle ilkokul çocuklarının camilere götürülmesinden rahatsızlık duyan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’ya “Korkma Osman Tabu Korkma!” başlıklı şiir vari yazısı ile tepki gösterdi.   CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu; Camiler Haftası nedeniyle, Diyanet işleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte düzenledikleri uygulama ile ilkokul öğrencilerinin Çınar Yeni Camii’yi ziyaretlerine tepki göstermiş ve; “Siyasal İslamcıların, bu ülkenin geleceğine ısrarla verdikleri zarar sevgili Ahmet Taner Kışlalı’nın kemiklerini sızlatıyor. Bu ülkede sömürünün sürmesi için: Allah ile aldatmak hep prim yaptı, yapmaya devam ediyor. Laikliğin bu ülkenin çimentosu olduğunu, başımıza felaketler geldiğinde dahi görmezden gelmeye devam ediyorlar” dedi.   Bunun üzerine Ak Parti Denizli eski İl Başkanı, bugün sosyal medya hesabından Osman Tabu’ya bir şiir niteliğinde yazı ile tepki göstererek altına da “Not: Bu yazı CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu'nun "Camiler Haftası" nedeniyle ilkokul çocuklarının camilere götürülmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade etmesi nedeniyle yazılmıştır” şeklinde not düştü.   İşte Avni Örki’nin Osman Tabuya yazdığı o şiir;     Korkma Osman Tabu korkma!  Çocukların camiyle tanış olmasından korkma.  Imamı, müezzini,  Cami cemaatini,  minareyi, kubbeyi,  Kuran'ın hoş sesini,  caminin hoş kokusunu  sevmesinden korkma.  Bunlardan zarar gelmez.   Merak etme! Camii'de çocuklara sadece milli ve manevi değerler aşılanmaya çalışılır. Neden Kork biliyor musun? Imamı müezzini dövmeye gelenden kork.  Caminin camlarını kırmaya gelenden kork.  Ezanı selayı dindirmeye gelenden kork.  Caminin içinde içki içenden kork.  Camileri ahıra çevirenden kork.   Osman Tabu, Camiler sadece cenaze namazlarının kılındığı bir tören alanı değildir.  Cami candosttur.  Cami hayattır.  Bırak, cami çocuklarla,  çocuklar da camiyle dost olsun  Bir de camiyi siyasetine alet etmeyi bırak. Not: Bu yazı CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu'nun "Camiler Haftası" nedeniyle ilkokul çocuklarının camilere götürülmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade etmesi nedeniyle yazılmıştır.    
denizli haber / denizli 20 haber / Avni Örki'den Osman Tabu'ya tepki

İmam Hatip Lisesi mezunu ve Denizli Ak Parti eski İl Başkanı Avni Örki, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle ilkokul çocuklarının camilere götürülmesinden rahatsızlık duyan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’ya “Korkma Osman Tabu Korkma!” başlıklı şiir vari yazısı ile tepki gösterdi.

 

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu; Camiler Haftası nedeniyle, Diyanet işleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte düzenledikleri uygulama ile ilkokul öğrencilerinin Çınar Yeni Camii’yi ziyaretlerine tepki göstermiş ve; “Siyasal İslamcıların, bu ülkenin geleceğine ısrarla verdikleri zarar sevgili Ahmet Taner Kışlalı’nın kemiklerini sızlatıyor. Bu ülkede sömürünün sürmesi için: Allah ile aldatmak hep prim yaptı, yapmaya devam ediyor. Laikliğin bu ülkenin çimentosu olduğunu, başımıza felaketler geldiğinde dahi görmezden gelmeye devam ediyorlar” dedi.

 

Bunun üzerine Ak Parti Denizli eski İl Başkanı, bugün sosyal medya hesabından Osman Tabu’ya bir şiir niteliğinde yazı ile tepki göstererek altına da “Not: Bu yazı CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu'nun "Camiler Haftası" nedeniyle ilkokul çocuklarının camilere götürülmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade etmesi nedeniyle yazılmıştır” şeklinde not düştü.

 

İşte Avni Örki’nin Osman Tabuya yazdığı o şiir;

 

 

Korkma Osman Tabu korkma! 


Çocukların camiyle tanış olmasından korkma. 
Imamı, müezzini, 
Cami cemaatini, 
minareyi, kubbeyi, 
Kuran'ın hoş sesini, 
caminin hoş kokusunu 
sevmesinden korkma. 
Bunlardan zarar gelmez.

 

Merak etme!

Camii'de çocuklara sadece milli ve manevi değerler aşılanmaya çalışılır.

Neden Kork biliyor musun?

Imamı müezzini dövmeye gelenden kork. 
Caminin camlarını kırmaya gelenden kork. 
Ezanı selayı dindirmeye gelenden kork. 
Caminin içinde içki içenden kork. 
Camileri ahıra çevirenden kork.

 

Osman Tabu,
Camiler sadece cenaze namazlarının kılındığı bir tören alanı değildir. 
Cami candosttur. 
Cami hayattır. 
Bırak, cami çocuklarla, 
çocuklar da camiyle dost olsun 
Bir de camiyi siyasetine alet etmeyi bırak.

Not: Bu yazı CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu'nun "Camiler Haftası" nedeniyle ilkokul çocuklarının camilere götürülmesinden duyduğu rahatsızlığı ifade etmesi nedeniyle yazılmıştır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.