Kedi Kurtarırken Maça Geç Kaldılar

YAŞAM 25.10.2016 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kedi Kurtarırken Maça Geç Kaldılar

denizli haber / denizli 20 haber / Kedi Kurtarırken Maça Geç Kaldılar

Tavas’ta çıktığı ağaçtan inemeyen ve mahsur kalan kedi duyarlı öğrenciler tarafından kurtarıldı.   Tavas Mehmet Kısaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinin ağaçlarına çıkan kedi çıktığı ağaçtan uzun uğraşlar sonucu indirildi. Serbest bırakılan kedi bahçede gözden kayboldu.   Okullar arası halı saha futbol turnuvasına gitmekte olan öğrenciler, “Kedi miyavlaması duyduk. Ağaçtaki kediyi görünce, itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden harekete geçtik. Kedi korkmuş ve aciz bir durumdaydı. Bunun üzerine kediyi kurtarmak için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. Kediyi kurtarmaya çalışırken de turnuva maçımıza geç kaldık” dediler. Öğrenciler bu duyarlıkları ve özverileriyle vatandaşlardan büyük takdir topladılar.    
denizli haber / denizli 20 haber / Kedi Kurtarırken Maça Geç Kaldılar

Tavas’ta çıktığı ağaçtan inemeyen ve mahsur kalan kedi duyarlı öğrenciler tarafından kurtarıldı.

 

Tavas Mehmet Kısaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinin ağaçlarına çıkan kedi çıktığı ağaçtan uzun uğraşlar sonucu indirildi. Serbest bırakılan kedi bahçede gözden kayboldu.

 

Okullar arası halı saha futbol turnuvasına gitmekte olan öğrenciler, “Kedi miyavlaması duyduk. Ağaçtaki kediyi görünce, itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden harekete geçtik. Kedi korkmuş ve aciz bir durumdaydı. Bunun üzerine kediyi kurtarmak için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. Kediyi kurtarmaya çalışırken de turnuva maçımıza geç kaldık” dediler.

Öğrenciler bu duyarlıkları ve özverileriyle vatandaşlardan büyük takdir topladılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.