Tavas Belediyesi Kapalı Pazaryerinde Sona Gelindi

DENİZLİ 27.10.2016 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tavas Belediyesi Kapalı Pazaryerinde Sona Gelindi

denizli haber / denizli 20 haber / Tavas Belediyesi Kapalı Pazaryerinde Sona Gelindi

Tavas Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarına gidermeye, sorunların çözümüne yönelik tüm eksiklikleri tamamlamak için tüm ekipleriyle çalışmalarına devam ediyor.   Yaz kış rahat bir ortamda alışveriş yapmayı sağlayacak olan, Tavas Belediyesi Kapalı Pazaryeri hemen hemen tamamlandı.   Çevre düzenleme ve taş döşeme çalışmaları devam ettiğini ve en kısa zamanda Tavaslıların hizmetine sunulacağını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Göreve gelirken açıkladığımız “133 Dev Proje” mizden bir tanesi olan Tavas Kapalı Pazaryeri’mizde sona gelindi. İlk kazmayı Belediyemizin tüm çalışanları ile birlikte vurduk.  Kısa zaman içerisinde tamamlanan pazaryerimiz vatandaşlarımızı toz, çamur, yağmur ve sıcaktan koruyacak. Vatandaşlarımıza, refah bir ortamda alışveriş yapma imkanı sunacak” dedi.   Kapalı pazaryerinin olmaması nedeniyle yaşanan sıkıntılara değinen Başkan Akyol, sözlerine şöyle devam etti. “Vatandaşlarımız ve esnafımız hem sokak aralarındaki Pazaryerlerinin darlığı hem de kar, kış, yağmur, çamur, sıcak gibi olumsuz hava şartları nedeniyle ciddi anlamda zorluk ve çile çekiyordu. Bu sorunları gidermek ve vatandaşlarımıza hak ettiği değeri verebilmek adına yapımında son aşamasına gelen Tavas Kapalı Pazaryerimizin çok daha kaliteli ve iyi hizmet vereceğine inanıyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Tavas Belediyesi Kapalı Pazaryerinde Sona Gelindi

Tavas Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarına gidermeye, sorunların çözümüne yönelik tüm eksiklikleri tamamlamak için tüm ekipleriyle çalışmalarına devam ediyor.

 

Yaz kış rahat bir ortamda alışveriş yapmayı sağlayacak olan, Tavas Belediyesi Kapalı Pazaryeri hemen hemen tamamlandı.

 

Çevre düzenleme ve taş döşeme çalışmaları devam ettiğini ve en kısa zamanda Tavaslıların hizmetine sunulacağını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Göreve gelirken açıkladığımız “133 Dev Proje” mizden bir tanesi olan Tavas Kapalı Pazaryeri’mizde sona gelindi. İlk kazmayı Belediyemizin tüm çalışanları ile birlikte vurduk.  Kısa zaman içerisinde tamamlanan pazaryerimiz vatandaşlarımızı toz, çamur, yağmur ve sıcaktan koruyacak. Vatandaşlarımıza, refah bir ortamda alışveriş yapma imkanı sunacak” dedi.

 

Kapalı pazaryerinin olmaması nedeniyle yaşanan sıkıntılara değinen Başkan Akyol, sözlerine şöyle devam etti. “Vatandaşlarımız ve esnafımız hem sokak aralarındaki Pazaryerlerinin darlığı hem de kar, kış, yağmur, çamur, sıcak gibi olumsuz hava şartları nedeniyle ciddi anlamda zorluk ve çile çekiyordu. Bu sorunları gidermek ve vatandaşlarımıza hak ettiği değeri verebilmek adına yapımında son aşamasına gelen Tavas Kapalı Pazaryerimizin çok daha kaliteli ve iyi hizmet vereceğine inanıyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.