Şevkan: Bizler Hizmet Sevdalısı İnsanlarız

DENİZLİ 27.10.2016 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şevkan: Bizler Hizmet Sevdalısı İnsanlarız

denizli haber / denizli 20 haber / Şevkan: Bizler Hizmet Sevdalısı İnsanlarız

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve teknik personeli mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.    Düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Birim Müdürleri ile mahalle  muhtarları  katıldı. Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Şevkan, her mahallemizin  sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüme kavuşturduklarını ifade etti.   2016  YILINDA 350  BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK  2016 yılı içinde üç mahallemiz haricinde diğer tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarının ikinci etabını tamamladık. Bizler ekip arkadaşlarımız ile birlikte hiçbir muhtarımızı diğer muhtarımızdan ayırmıyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek birbirimizden ayrılmaz bir makine gibi mahallelerimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.   TAŞKIN DERELER ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ Bazı güzelliklere ulaşmak için bazı güzellikleri feda etmek gerekiyor. Dere yataklarımızın ilçe merkezimizdeki gibi güzel olması için dere yatakları temizleme çalışmalarını başlattık.Taşkın korumalar için tüm muhtarlarımız mahalle halkı ile görüşüp çalışmaları yapmalarını istedi.   MERKEZ VE MAHALLELERİMİZDE SEVGİ ELİMİZ HİZMET VERİYOR 2016 yılı başından itibaren yardıma muhtaç, kimsesiz olan durumu zor olan yaşlılarımızı Belediye olarak sahip çıkıyoruz. İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde muhtarlarımız yardıma muhtaç olan yaşlılarımızı tespit edip bizlere ulaştırıyorlar. İlk etapta evlerinin temizliği, bakımları, kış aylarında sobalarının yakımı ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak için  Kaymakamlığımızın, Belediyemizin  ve Sevgi Elimizin desteği ile onlara yardım elini uzatmaya devam ediyoruz.   KAPALI PAZARYERLERİMİZ YAPILMAYA DEVAM EDİYOR Her mahallemize kapalı pazaryeri projemiz adım adım devam ediyor. Çalışmalarımız tüm mahallelerimize yayılarak mahallelerimizi kapalı pazaryerlerine kavuşturacağız.     BİZLER HİZMET SEVDASI İNSANLARIZ 2014 yılında Belediye Başkanı olarak ve muhtarlarımız halkın oyları ile seçildiler. Bizlerde el ele vererek, ayrım yapmadan  56 mahallemizi  daha güzel yapmak için daha çok çalışacağız. Toplantı sonunda mahalle muhtarları mahallelerindeki eksiklikleri dile getirdi. Başkan Şevkan’da birim müdürlerine talimat vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Şevkan: Bizler Hizmet Sevdalısı İnsanlarız

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve teknik personeli mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

 

Düzenlenen yemekli toplantıya Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Birim Müdürleri ile mahalle  muhtarları  katıldı.

Vatandaşa hizmetin öncelikli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Şevkan, her mahallemizin  sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümünü de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

 

2016  YILINDA 350  BİN METREKARE TAŞ DÖŞEDİK 

2016 yılı içinde üç mahallemiz haricinde diğer tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarının ikinci etabını tamamladık.

Bizler ekip arkadaşlarımız ile birlikte hiçbir muhtarımızı diğer muhtarımızdan ayırmıyoruz. Muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek birbirimizden ayrılmaz bir makine gibi mahallelerimizi güzelleştirmeye devam edeceğiz.

 

TAŞKIN DERELER ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

Bazı güzelliklere ulaşmak için bazı güzellikleri feda etmek gerekiyor. Dere yataklarımızın ilçe merkezimizdeki gibi güzel olması için dere yatakları temizleme çalışmalarını başlattık.Taşkın korumalar için tüm muhtarlarımız mahalle halkı ile görüşüp çalışmaları yapmalarını istedi.

 

MERKEZ VE MAHALLELERİMİZDE SEVGİ ELİMİZ HİZMET VERİYOR

2016 yılı başından itibaren yardıma muhtaç, kimsesiz olan durumu zor olan yaşlılarımızı Belediye olarak sahip çıkıyoruz. İlçe merkezimiz ve mahallelerimizde muhtarlarımız yardıma muhtaç olan yaşlılarımızı tespit edip bizlere ulaştırıyorlar. İlk etapta evlerinin temizliği, bakımları, kış aylarında sobalarının yakımı ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak için  Kaymakamlığımızın, Belediyemizin  ve Sevgi Elimizin desteği ile onlara yardım elini uzatmaya devam ediyoruz.

 

KAPALI PAZARYERLERİMİZ YAPILMAYA DEVAM EDİYOR

Her mahallemize kapalı pazaryeri projemiz adım adım devam ediyor. Çalışmalarımız tüm mahallelerimize yayılarak mahallelerimizi kapalı pazaryerlerine kavuşturacağız.  

 

BİZLER HİZMET SEVDASI İNSANLARIZ

2014 yılında Belediye Başkanı olarak ve muhtarlarımız halkın oyları ile seçildiler. Bizlerde el ele vererek, ayrım yapmadan  56 mahallemizi  daha güzel yapmak için daha çok çalışacağız.

Toplantı sonunda mahalle muhtarları mahallelerindeki eksiklikleri dile getirdi. Başkan Şevkan’da birim müdürlerine talimat vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.