Aynur Akdemir'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

GÜNDEM 29.10.2016 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aynur Akdemir'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

denizli haber / denizli 20 haber / Aynur Akdemir'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93.yıl dönümü nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.   Akdemir, “Cumhuriyetimizin 93.  Yılını kutladığımız bu günde ilk günkü yaşanan heyecanı ve onurunu koruyoruz.   Bu geçen 93 yıl içerisinde Cumhuriyetin gereği olan demokrasimiz bir çok defa sekteye uğratılmaya çalışılmıştır. Ancak geçmişten aldığımız bu önemli emaneti gelecek nesillere teslim edebilmek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Son zamanlarda yaşanan ülkemizi gerek darbeleriyle gerek ise canlı bombalar ile iç karışıklıklar yaratmaya çalışanlara karşı millet olarak dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti gücünü milletinden alan bir devlet olmaya devam edecektir.   AK Parti Denizli Kadın Kolları olarak cumhuriyetimizi yıkmak için yapılan 15 Temmuz darbe girişiminde nasıl milletimiz ile meydanlarda bulunup, milletin dirilişi sırasında yanında bulunduysak her zaman milletimiz ile el ele olmaya ve cumhuriyeti korumaya devam edeceğiz. AK Parti Kadın Kolları olarak, Kurtuluş Savaşı'nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi, fedakar Türk kadınlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Bütün Türkiye'nin cumhuriyet bayramını kutlarız” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Aynur Akdemir'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93.yıl dönümü nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.

 

Akdemir, “Cumhuriyetimizin 93.  Yılını kutladığımız bu günde ilk günkü yaşanan heyecanı ve onurunu koruyoruz.

 

Bu geçen 93 yıl içerisinde Cumhuriyetin gereği olan demokrasimiz bir çok defa sekteye uğratılmaya çalışılmıştır. Ancak geçmişten aldığımız bu önemli emaneti gelecek nesillere teslim edebilmek için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Son zamanlarda yaşanan ülkemizi gerek darbeleriyle gerek ise canlı bombalar ile iç karışıklıklar yaratmaya çalışanlara karşı millet olarak dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti gücünü milletinden alan bir devlet olmaya devam edecektir.

 

AK Parti Denizli Kadın Kolları olarak cumhuriyetimizi yıkmak için yapılan 15 Temmuz darbe girişiminde nasıl milletimiz ile meydanlarda bulunup, milletin dirilişi sırasında yanında bulunduysak her zaman milletimiz ile el ele olmaya ve cumhuriyeti korumaya devam edeceğiz. AK Parti Kadın Kolları olarak, Kurtuluş Savaşı'nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi, fedakar Türk kadınlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Bütün Türkiye'nin cumhuriyet bayramını kutlarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.