Cahit Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29.10.2016 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cahit Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

denizli haber / denizli 20 haber / Cahit Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Cumhuriyet’in ilanının 93. yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.   Cahit Özkan,  “Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz büyük mücadele ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümüdür.   29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü millet olarak hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerine yükselen genç Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz. İnanıyorum ki bu gururu bugün olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 yıllarında da yaşayacağız. Milletçe yeni bir anayasa yapma yolunda büyük bir toplumsal iradenin tezahür ettiği bir ortamda kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, ayrı bir önem taşımaktadır. Demokratik ve milli yeni anayasa, cumhuriyetimizin temellerini çok daha sağlam ve sarsılmaz bir hale getirecektir. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum”
denizli haber / denizli 20 haber / Cahit Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Cumhuriyet’in ilanının 93. yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

 

Cahit Özkan,  “Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz büyük mücadele ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş yıldönümüdür.

 

29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü millet olarak hep birlikte coşkuyla kutluyoruz.

600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerine yükselen genç Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz.

İnanıyorum ki bu gururu bugün olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 yıllarında da yaşayacağız.

Milletçe yeni bir anayasa yapma yolunda büyük bir toplumsal iradenin tezahür ettiği bir ortamda kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, ayrı bir önem taşımaktadır.

Demokratik ve milli yeni anayasa, cumhuriyetimizin temellerini çok daha sağlam ve sarsılmaz bir hale getirecektir.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.