Merkezefendi Off-Road yarışları başladı

DENİZLİ 30.10.2016 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Merkezefendi Off-Road yarışları başladı

denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Off-Road yarışları başladı

  Merkezefendi Belediyesi tarafından Saruhanlı ve Göveçlik Mahallesi’nde 43 bin metrekare alan üzerinde kurulan Türkiye’nin en büyük Off-Road Pisti’nin açılışı bugün büyük bir coşkuyla yapıldı.   Merkezefendi Belediyesi Göveçlik ve Saruhan Mahalleri’nde 50 dönüm üzerinde yapımı tamamlanan alanda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanması etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Off-Road yarışlarına 42 sporcu katıldı. Türkiye’nin birçok ilinden gelen sporcular Merkezefendi Off-Road pistinde amansız mücadele veriyor.   Subaşıoğlu, "Buradaki hedefimiz, 2017 yılı için Türkiye Otomobil Federasyonu'nun yarış takvimine burayı aldırmak. Önce mahalli yarışlarla başlayacağız. Daha sonra da ulusal yarışları burada gerçekleştiriyor olacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak Off-Road pisti bizim için marka değeri olan önemli bir mekandır. Bir anlamda Denizli’ye dışarıdan gelen insanların daha fazla rağbet etmesi anlamında bir adres olması, bir destinasyon olması anlamında da önemli bir konudur. Onun için biz bu Off-Road pistini iddialı bir şekilde yaptık. 50 dönüm üzerine kurulu, bin 800 metre parkur, Türkiye’nin en büyük Off-Road parkuru ve pisti, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük, en önemli Off-Road organizasyonu olacak” dedi. Yarışlara vatandaşların yoğun ilgi göstermesi Off-Road pisitinin açılışında heycanlı anlar yaşandı. Yarışların devam ettiği şu sıralarda yarışmacı sporcular hazırlanan çamurlu ve engebeli yollarda zor anlar yaşarken izleyiciler büyük bir zevkle yarışları izliyor. Heyecanlı yarışmanın ilk turu bitmek üzere.  
denizli haber / denizli 20 haber / Merkezefendi Off-Road yarışları başladı

 

Merkezefendi Belediyesi tarafından Saruhanlı ve Göveçlik Mahallesi’nde 43 bin metrekare alan üzerinde kurulan Türkiye’nin en büyük Off-Road Pisti’nin açılışı bugün büyük bir coşkuyla yapıldı.

 

Merkezefendi Belediyesi Göveçlik ve Saruhan Mahalleri’nde 50 dönüm üzerinde yapımı tamamlanan alanda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanması etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Off-Road yarışlarına 42 sporcu katıldı. Türkiye’nin birçok ilinden gelen sporcular Merkezefendi Off-Road pistinde amansız mücadele veriyor.

 

Subaşıoğlu, "Buradaki hedefimiz, 2017 yılı için Türkiye Otomobil Federasyonu'nun yarış takvimine burayı aldırmak. Önce mahalli yarışlarla başlayacağız. Daha sonra da ulusal yarışları burada gerçekleştiriyor olacağız. Merkezefendi Belediyesi olarak Off-Road pisti bizim için marka değeri olan önemli bir mekandır. Bir anlamda Denizli’ye dışarıdan gelen insanların daha fazla rağbet etmesi anlamında bir adres olması, bir destinasyon olması anlamında da önemli bir konudur. Onun için biz bu Off-Road pistini iddialı bir şekilde yaptık. 50 dönüm üzerine kurulu, bin 800 metre parkur, Türkiye’nin en büyük Off-Road parkuru ve pisti, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük, en önemli Off-Road organizasyonu olacak” dedi.

Yarışlara vatandaşların yoğun ilgi göstermesi Off-Road pisitinin açılışında heycanlı anlar yaşandı. Yarışların devam ettiği şu sıralarda yarışmacı sporcular hazırlanan çamurlu ve engebeli yollarda zor anlar yaşarken izleyiciler büyük bir zevkle yarışları izliyor. Heyecanlı yarışmanın ilk turu bitmek üzere.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.