Başkan Erdoğan, Jandarma Alay Komutanı Cengiz’i ağırladı

DENİZLİ 01.11.2016 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan, Jandarma Alay Komutanı Cengiz’i ağırladı

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Erdoğan, Jandarma Alay Komutanı Cengiz’i ağırladı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yıldız’ı makamında ağırladı.   Denizli'nin en iyi hale gelmesi için karşılıklı fikir alışverişleri yapılan ziyarette plan, proje ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Erdoğan "Denizli ve Denizli ekonomisinde yaşanan başlıca sıkıntılarımız var. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde birçok kamu kurum ve kuruluşuyla ortak toplantılarımız ve çalışmalarımız olacak. İl Jandarma Komutanlığımızla da bu doğrultuda birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.   Alay komutanı Yıldız ise Başkan Erdoğan’ın Denizli adına önemli bir kazanç olduğunun altını çizerek "Başkan Erdoğan'ın Denizli Ticaret Odası Başkanı olarak Denizli’ye bir vizyon katacağına inanıyorum. Uğur beyin göreve geldiği andan itibaren Denizli ve Denizli ekonomisi adına hiç zaman kaybetmeden ve hızlı bir şekilde önemli çalışmalara imza attığını görüyorum. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum" dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Erdoğan, Jandarma Alay Komutanı Cengiz’i ağırladı

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yıldız’ı makamında ağırladı.

 

Denizli'nin en iyi hale gelmesi için karşılıklı fikir alışverişleri yapılan ziyarette plan, proje ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Erdoğan "Denizli ve Denizli ekonomisinde yaşanan başlıca sıkıntılarımız var. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde birçok kamu kurum ve kuruluşuyla ortak toplantılarımız ve çalışmalarımız olacak. İl Jandarma Komutanlığımızla da bu doğrultuda birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

 

Alay komutanı Yıldız ise Başkan Erdoğan’ın Denizli adına önemli bir kazanç olduğunun altını çizerek "Başkan Erdoğan'ın Denizli Ticaret Odası Başkanı olarak Denizli’ye bir vizyon katacağına inanıyorum. Uğur beyin göreve geldiği andan itibaren Denizli ve Denizli ekonomisi adına hiç zaman kaybetmeden ve hızlı bir şekilde önemli çalışmalara imza attığını görüyorum. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.