Çameli'de Bakan Zeybekci'nin Adı Bulvara Verildi

GÜNDEM 03.11.2016 - 07:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Bakan Zeybekci'nin Adı Bulvara Verildi

denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de Bakan Zeybekci'nin Adı Bulvara Verildi

Denizli Çameli Belediye Meclis kararı ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ismi  bulvara verildi.   Çameli Belediye Meclisi'nin kararıyla Yumrutaş Mah. Başkacı Mevkiine kadar olan güzergahın üzerinde bulunan Çevre Yolu, Akpınar Caddesi ve Fethiye Yolu "Nihat Zeybekci Bulvarı" olarak değiştirildi.   Çameli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi Kasım ayı ilk olağan toplantısında, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın teklifiyle merkez Yumrutaş Mah. Başkacı Mevkii, Akpınar Caddesi ve Fethiye Yolu'nun adı "Nihat Zeybekci Bulvarı" olarak değiştirilmesi Çameli Belediye Meclis üyelerince kabul edildiği, belirtildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de Bakan Zeybekci'nin Adı Bulvara Verildi

Denizli Çameli Belediye Meclis kararı ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ismi  bulvara verildi.

 

Çameli Belediye Meclisi'nin kararıyla Yumrutaş Mah. Başkacı Mevkiine kadar olan güzergahın üzerinde bulunan Çevre Yolu, Akpınar Caddesi ve Fethiye Yolu "Nihat Zeybekci Bulvarı" olarak değiştirildi.

 

Çameli Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi Kasım ayı ilk olağan toplantısında, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın teklifiyle merkez Yumrutaş Mah. Başkacı Mevkii, Akpınar Caddesi ve Fethiye Yolu'nun adı "Nihat Zeybekci Bulvarı" olarak değiştirilmesi Çameli Belediye Meclis üyelerince kabul edildiği, belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.