Erikoğlu ailesinin acı günü

DENİZLİ 03.11.2016 - 08:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Erikoğlu ailesinin acı günü

denizli haber / denizli 20 haber / Erikoğlu ailesinin acı günü

Denizli Sanayii'nin duayen ismi, Erikoğlu Holding kurucusu merhum Ahmet Nuri Erikoğlu'nun eşi; Saadet Erikoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   Denizli Sanayi işadamlarından Erikoğlu Holdingin kurucusu Ahmet Nuri Erikoğlu’Nun eşi, Hüseyin, Vedat, Sedat Erikoğlu ile Nilgün Keçeci'nin annesi, Saadet Erikoğlu hayata veda etti. Bir çok alanda yardımseverlikleri ile tanınan Erikoğlu ailesinde hüzün ve yas var. 88 yaşında olan Saadet Erikoğlu dün akşam tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Saadet Erikoğlu’nun cenazesinin Cuma günü defnedileceği belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Erikoğlu ailesinin acı günü

Denizli Sanayii'nin duayen ismi, Erikoğlu Holding kurucusu merhum Ahmet Nuri Erikoğlu'nun eşi; Saadet Erikoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

Denizli Sanayi işadamlarından Erikoğlu Holdingin kurucusu Ahmet Nuri Erikoğlu’Nun eşi, Hüseyin, Vedat, Sedat Erikoğlu ile Nilgün Keçeci'nin annesi, Saadet Erikoğlu hayata veda etti. Bir çok alanda yardımseverlikleri ile tanınan Erikoğlu ailesinde hüzün ve yas var. 88 yaşında olan Saadet Erikoğlu dün akşam tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Saadet Erikoğlu’nun cenazesinin Cuma günü defnedileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.