Horoz’a Çal Belediyesi’nden Destek

SPOR 03.11.2016 - 13:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’a Çal Belediyesi’nden Destek

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’a Çal Belediyesi’nden Destek

Denizlispor yönetimi, ilçe gezilerine Çal Belediyesi ile başladı. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetici Veli Çıtışlı, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti.   Bir süre sohbetin ardından Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, Denizlispor’a yılbaşından itibaren bir sene boyunca her ay 5’er bin TL para bağışlayacağını aynı zamanda ikinci yarının başındaki bir deplasman maçının masraflarının üstleneceğini sözünü verdi. Başkan Akcan’a teşekkürü bir borç bildiklerini ifade eden yönetici Veli Çıtışlı, “Başkanımız Fethi Akcan bizlere destek oldu. O’nun örnek teşkil etmesini istiyoruz. Duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Çal Belediyesi ile başladığımız ilçe turlarımızda tüm ilçelerde belediye başkanlarını makamında ziyaret edeceğiz. Denizlispor için hepimiz taşın altına elimizi sokmalıyız” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’a Çal Belediyesi’nden Destek

Denizlispor yönetimi, ilçe gezilerine Çal Belediyesi ile başladı. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetici Veli Çıtışlı, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti.

 

Bir süre sohbetin ardından Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, Denizlispor’a yılbaşından itibaren bir sene boyunca her ay 5’er bin TL para bağışlayacağını aynı zamanda ikinci yarının başındaki bir deplasman maçının masraflarının üstleneceğini sözünü verdi. Başkan Akcan’a teşekkürü bir borç bildiklerini ifade eden yönetici Veli Çıtışlı, “Başkanımız Fethi Akcan bizlere destek oldu. O’nun örnek teşkil etmesini istiyoruz. Duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Çal Belediyesi ile başladığımız ilçe turlarımızda tüm ilçelerde belediye başkanlarını makamında ziyaret edeceğiz. Denizlispor için hepimiz taşın altına elimizi sokmalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.