Acıpayam’da Çocuk Kaçırma Teşebbüsü

DENİZLİ 04.11.2016 - 07:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam’da Çocuk Kaçırma Teşebbüsü

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam’da Çocuk Kaçırma Teşebbüsü

Denizli Acıpayam İlçesi’nde dün ikindi saatlerinde bir çocuğun kaçırılmaya teşebbüs edildiği iddia edildi.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Aşağı mahallede ilkokul öğrencisi bir kız çocuğuna tanımadığı bir kişinin yanına yaklaşarak kolundan tutup "seni evine ben bırakayım" dediği iddia edildi. Kız çocuğu, çalışır vaziyetteki otomobilden yanına yaklaşan ve kolundan tutan "seni evine ben bırakayım" diyen kişiyi tanımadığı için elinden sıyrılıp hızla alandan uzaklaşarak evine gidip durumu ailesine anlattı.   Ailesi de bu olayın ardından durumu polise bildirmesi üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı.Öte yandan ailelerin çocuklarının gidip geldiği yerlere, arkadaşlarını ve okula gidiş-geliş saatleri takip etmeleri istendi.   Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam’da Çocuk Kaçırma Teşebbüsü

Denizli Acıpayam İlçesi’nde dün ikindi saatlerinde bir çocuğun kaçırılmaya teşebbüs edildiği iddia edildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Aşağı mahallede ilkokul öğrencisi bir kız çocuğuna tanımadığı bir kişinin yanına yaklaşarak kolundan tutup "seni evine ben bırakayım" dediği iddia edildi.

Kız çocuğu, çalışır vaziyetteki otomobilden yanına yaklaşan ve kolundan tutan "seni evine ben bırakayım" diyen kişiyi tanımadığı için elinden sıyrılıp hızla alandan uzaklaşarak evine gidip durumu ailesine anlattı.

 

Ailesi de bu olayın ardından durumu polise bildirmesi üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı.Öte yandan ailelerin çocuklarının gidip geldiği yerlere, arkadaşlarını ve okula gidiş-geliş saatleri takip etmeleri istendi.

 

Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.