Ali Tandoğan 'Denizlispor daha istekli'

SPOR 04.11.2016 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ali Tandoğan 'Denizlispor daha istekli'

denizli haber / denizli 20 haber / Ali Tandoğan 'Denizlispor daha istekli'

TFF 1. Lig 10. Hafta mücadelesinde Balıkesirspor’u sahasında konuk edecek olan Denizlispor maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.   Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maç ile sona erdi. Antrenman sonrası teknik ve taktik çalışmalar yapan Denizlispor’da kart cezalısı olan Keremcan Akyüz ve sakatlıkları bulunan Alfred Sankoh ile Berkan Afşarlı yarınki mücadelede forma giyemeyecek.   Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Tandoğan: “Teknik direktör olarak çıktığım 2 maçta takımımın temposunun diğer maçlara göre daha yüksek olduğunu görüyorum. Artık daha istekli, arzulu ve coşkulu bir Denizlispor var. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Altınordu maçını yenilmemize rağmen 4-5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonumuz var. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik maçı kazanan taraf biz olacaktık. Kulüpte yaşanılan olayları olumsuz tarafa çekmemek gerekiyor. Bu olaylar zaten takım içerisinde olumsuz bir hava yaratıyor. Biz oyuncularımızı motive etmeye çalıştıkça puan silmeler, transfer yasakları ve parasal anlamda sıkıntılar çekiliyor. Bu durumda oyuncularımızı motive etmekte çok zor oluyor. Bizden beklenen ve istenilenlerin farkındayız. Herşey çok güzel olacak ve çok iyi yollara gireceğiz. Denizli halkından ve taraftarlarımızdan sabır ve destek bekliyoruz. Balıkesirspor maçında taraftarlarımızı stada çağırıyorum. Onların desteği bizim için çok önemli” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Ali Tandoğan 'Denizlispor daha istekli'

TFF 1. Lig 10. Hafta mücadelesinde Balıkesirspor’u sahasında konuk edecek olan Denizlispor maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maç ile sona erdi. Antrenman sonrası teknik ve taktik çalışmalar yapan Denizlispor’da kart cezalısı olan Keremcan Akyüz ve sakatlıkları bulunan Alfred Sankoh ile Berkan Afşarlı yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

 

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Tandoğan: “Teknik direktör olarak çıktığım 2 maçta takımımın temposunun diğer maçlara göre daha yüksek olduğunu görüyorum. Artık daha istekli, arzulu ve coşkulu bir Denizlispor var. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Altınordu maçını yenilmemize rağmen 4-5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonumuz var. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik maçı kazanan taraf biz olacaktık. Kulüpte yaşanılan olayları olumsuz tarafa çekmemek gerekiyor. Bu olaylar zaten takım içerisinde olumsuz bir hava yaratıyor. Biz oyuncularımızı motive etmeye çalıştıkça puan silmeler, transfer yasakları ve parasal anlamda sıkıntılar çekiliyor. Bu durumda oyuncularımızı motive etmekte çok zor oluyor. Bizden beklenen ve istenilenlerin farkındayız. Herşey çok güzel olacak ve çok iyi yollara gireceğiz. Denizli halkından ve taraftarlarımızdan sabır ve destek bekliyoruz. Balıkesirspor maçında taraftarlarımızı stada çağırıyorum. Onların desteği bizim için çok önemli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.