Basketbolda Heyecan Başlıyor

SPOR 05.11.2016 - 07:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Basketbolda Heyecan Başlıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Basketbolda Heyecan Başlıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordine ettiği Basketbol Federasyonu İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Basketbol İl Birinciliği 7 Kasım 2016 Pazartesi günü başlıyor.                 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan fikstür çekiminin ardından sezona hazır olan kulüpler dört gözle sezonun başlamasını bekliyor. Sezonun ilk maçı 7 Kasım Pazartesi günü saat 19:00 da başlayacak. Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda Genç Erkekler kategorisindeki mücadelede Yüksek Çıta Koleji S.K ile VIP Basketbol S.K karşılaşacak. 10 farklı katagoride yapılacak olan Basketbol İl Birinciliği maçlarıyla Denizlili basketbol severler basketbol heyacanını doyasıya yaşayacaklar. Müsabakalar Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.                  İbanoğlu ‘ Yeni Sezon Hayırlı Olsun’   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu fikstür çekiminin ardından kulüpler basketbol sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi. Basketbolun yaygınlaşması ve özellikle alt yaş kategorilerinde basketbol sevgisi için kulüplerin önemli bir sorumluluk aldığını kaydeden İbanoğlu, yeni sezonun centilmence geçmesini diledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Basketbolda Heyecan Başlıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordine ettiği Basketbol Federasyonu İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Basketbol İl Birinciliği 7 Kasım 2016 Pazartesi günü başlıyor.

               

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan fikstür çekiminin ardından sezona hazır olan kulüpler dört gözle sezonun başlamasını bekliyor. Sezonun ilk maçı 7 Kasım Pazartesi günü saat 19:00 da başlayacak. Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda Genç Erkekler kategorisindeki mücadelede Yüksek Çıta Koleji S.K ile VIP Basketbol S.K karşılaşacak. 10 farklı katagoride yapılacak olan Basketbol İl Birinciliği maçlarıyla Denizlili basketbol severler basketbol heyacanını doyasıya yaşayacaklar. Müsabakalar Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.

               

 İbanoğlu ‘ Yeni Sezon Hayırlı Olsun’

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu fikstür çekiminin ardından kulüpler basketbol sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi. Basketbolun yaygınlaşması ve özellikle alt yaş kategorilerinde basketbol sevgisi için kulüplerin önemli bir sorumluluk aldığını kaydeden İbanoğlu, yeni sezonun centilmence geçmesini diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.