Vali Altıparmak, Csa Vakfı Ve Dentaş Özel Eğitim Merkezlerini Ziyaret Etti

DENİZLİ 09.11.2016 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, Csa Vakfı Ve Dentaş Özel Eğitim Merkezlerini Ziyaret Etti

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak, Csa Vakfı Ve Dentaş Özel Eğitim Merkezlerini Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, Zaferiye Abalıoğlu Bilim Sanat Merkezi ve Doğa Çevre Vakfı ile DENTAŞ Özel Eğitim Merkezleri’ni ziyaret etti.   Vakfın ve Merkezlerin yeni hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu ve Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu ile diğer yöneticiler tarafından karşılanan Vali Altıparmak, ilk olarak alanda incelemelerde bulundu. CSA Eğitim ve Kültür Vakfı kitap salonunu gezen Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra sanat galerisi ile diğer sanatsal etkinliklerin yapılacağı bölümlerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.   Toplantı salonunda slayt eşliğinde Vakfın ve Merkezlerin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a burada ziyaretin anısına ‘adına dikilmek üzere’ Abalıoğlu Ailesi tarafından DOÇEV’e 50 adet fidan bağışı ile ilgili sertifika takdim edildi.   Vali Dr. Ahmet Altıparmak, daha sonra Dentaş Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Dentaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin de yer aldığı inşaatında son aşamalara gelinen okulda incelemelerde bulundu. İnşaatın son durumu hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Murat Erdem, Merkezde eğitim görecek olan çocukların, ruhsal ve fiziki açıdan her şeyin düşünülerek; duvarlardan, yerdeki renk uyumuna kadar her şeyin onlar için özel olarak dizayn edildiğini ifade etti. Vali Altıparmak, ziyarette otistik çocukların eğitim göreceği tüm sınıf ve sosyal alanları yakından inceledi.   
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak, Csa Vakfı Ve Dentaş Özel Eğitim Merkezlerini Ziyaret Etti

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, Zaferiye Abalıoğlu Bilim Sanat Merkezi ve Doğa Çevre Vakfı ile DENTAŞ Özel Eğitim Merkezleri’ni ziyaret etti.

 

Vakfın ve Merkezlerin yeni hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu ve Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu ile diğer yöneticiler tarafından karşılanan Vali Altıparmak, ilk olarak alanda incelemelerde bulundu. CSA Eğitim ve Kültür Vakfı kitap salonunu gezen Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra sanat galerisi ile diğer sanatsal etkinliklerin yapılacağı bölümlerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Toplantı salonunda slayt eşliğinde Vakfın ve Merkezlerin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a burada ziyaretin anısına ‘adına dikilmek üzere’ Abalıoğlu Ailesi tarafından DOÇEV’e 50 adet fidan bağışı ile ilgili sertifika takdim edildi.

 

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, daha sonra Dentaş Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Dentaş Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin de yer aldığı inşaatında son aşamalara gelinen okulda incelemelerde bulundu. İnşaatın son durumu hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Murat Erdem, Merkezde eğitim görecek olan çocukların, ruhsal ve fiziki açıdan her şeyin düşünülerek; duvarlardan, yerdeki renk uyumuna kadar her şeyin onlar için özel olarak dizayn edildiğini ifade etti. Vali Altıparmak, ziyarette otistik çocukların eğitim göreceği tüm sınıf ve sosyal alanları yakından inceledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.