Atatürk'ü Anma Törenlerinde Duygusal Anlar Yaşandı

DENİZLİ 11.11.2016 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atatürk'ü Anma Törenlerinde Duygusal Anlar Yaşandı

denizli haber / denizli 20 haber / Atatürk'ü Anma Törenlerinde Duygusal Anlar Yaşandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü anma programı kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi.   Tavas Kaymakamlığı bahçesinde Sabah 09: 00’da başlayan program kapsamında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk anıtına sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, bayrakların yarıya indirilmesiyle sona erdi.   Düzenlenen çelenk sunma törenine, Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Garnizon Komutanı J.YZB. Veysel Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.   Kaymakamlık bahçesindeki çelenk sunma töreni ile başlayan anma etkinliklerine Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda, Mehmet Kısaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu program ile devam edildi. Ayrıca 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Atatürk'ü Anma Törenlerinde Duygusal Anlar Yaşandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü anma programı kapsamında çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

Tavas Kaymakamlığı bahçesinde Sabah 09: 00’da başlayan program kapsamında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk anıtına sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, bayrakların yarıya indirilmesiyle sona erdi.

 

Düzenlenen çelenk sunma törenine, Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Garnizon Komutanı J.YZB. Veysel Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.

 

Kaymakamlık bahçesindeki çelenk sunma töreni ile başlayan anma etkinliklerine Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda, Mehmet Kısaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu program ile devam edildi.

Ayrıca 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.