DTB'den Yeni Emniyet Müdürü Demir'e Ziyaret

GÜNDEM 11.11.2016 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DTB'den Yeni Emniyet Müdürü Demir'e Ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / DTB'den Yeni Emniyet Müdürü Demir'e Ziyaret

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli'ye Emniyet Müdürü olarak atanan Mevlüt Demir'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.   İkinci kez Denizli'ye emniyet müdürü olarak atanan Mevlüt Demir'e başarılar dileyen Tefenlili, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için gece gündüz çalışan polis teşkilatına teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, Borsa heyetine Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi.   Ziyarete, Tefenlili'nin yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Sabanoğlu ve Meral Özten ile Genel Sekreter Ali Şahin de katıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / DTB'den Yeni Emniyet Müdürü Demir'e Ziyaret

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli'ye Emniyet Müdürü olarak atanan Mevlüt Demir'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 

İkinci kez Denizli'ye emniyet müdürü olarak atanan Mevlüt Demir'e başarılar dileyen Tefenlili, şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için gece gündüz çalışan polis teşkilatına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, Borsa heyetine Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Ziyarete, Tefenlili'nin yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Sabanoğlu ve Meral Özten ile Genel Sekreter Ali Şahin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.