Horoz’da İrdem: Urfa Maçı Çok Önemli

SPOR 15.11.2016 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’da İrdem: Urfa Maçı Çok Önemli

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’da İrdem: Urfa Maçı Çok Önemli

Denizlispor, Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına ağırlık verdi.   Yeşil siyahlılarda lige verilen ara sakatlıklar açısından da iyi oldu. Sankoh ve Berkan bu maça yetişebilir. Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, bir yandan eski borçlarla muhatap olurken diğer yandan da sportif başarı çıtasını yükseltmek için mücadele verdiklerini ifade etti. Denizlispor’un bulunduğu yeri hak etmediğini ve en kısa sürede yükselişe geçeceklerini belirten Asbaşkan İrdem, “İlk olarak Şanlıurfaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde moral ve motivasyonumuz daha yüksek olacaktır. Bizim temel felsefemiz içerde maç kaybetmeyip dışarıda ise toplayabildiğimiz kadar puan toplamak. Futbolcu arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Onlara güveniyoruz” dedi.   HACI SELAMOĞLU
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’da İrdem: Urfa Maçı Çok Önemli

Denizlispor, Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına ağırlık verdi.

 

Yeşil siyahlılarda lige verilen ara sakatlıklar açısından da iyi oldu. Sankoh ve Berkan bu maça yetişebilir. Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem, bir yandan eski borçlarla muhatap olurken diğer yandan da sportif başarı çıtasını yükseltmek için mücadele verdiklerini ifade etti. Denizlispor’un bulunduğu yeri hak etmediğini ve en kısa sürede yükselişe geçeceklerini belirten Asbaşkan İrdem, “İlk olarak Şanlıurfaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazandığımız takdirde moral ve motivasyonumuz daha yüksek olacaktır. Bizim temel felsefemiz içerde maç kaybetmeyip dışarıda ise toplayabildiğimiz kadar puan toplamak. Futbolcu arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Onlara güveniyoruz” dedi.

 

HACI SELAMOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.