Baltalı, Denizlispor’a Büyük Bağış Yaptı

SPOR 16.11.2016 - 07:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Baltalı, Denizlispor’a Büyük Bağış Yaptı

denizli haber / denizli 20 haber / Baltalı, Denizlispor’a Büyük Bağış Yaptı

Denizlispor’un bir zaman üst kurul heyeti başkanı olan işadamı Derya Baltalı, 15 gün sonra sırası gelecek olan 1 milyon 150 bin TL tutarındaki temliğini Denizlispor Kulübü’ne bağış yaptı.   Bununla da kalmadı bir de üzerine 35 bin TL’lik deplasman sponsoru oldu. Eknomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın devreye girmesiyle çözülen olayda kulüp adına Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla görevlendirildi. Organize Sanayi Bölgesi’nde işadamı Baltalı’nın fabrikasına giden Asbaşkan Atilla, Denizlispor’un mali anlamda bu sıkışık günlerinde bir problemini daha çözmüş oldu. Asbaşkan Taner Atilla, Bakan Zeybekci, Belediye Başkanı Zolan ve işadamı Baltalı’ya teşekkürü bir borç bildiklerini kaydetti.     Denizlispor, Baro Yönetimini Ziyaret Etti, Destek İstedi Denizlispor yönetimi Baro’yu ziyaret etti. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla; Baro Başkanı Müjdat İlhan’ı makamında ziyaret etti. Baro Başkanı İlhan’dan destek isteyen Denizlispor yönetimi heyeti, olumlu yanıt aldı. Denizlispor’un görüşüldüğü ziyarette Baro Başkanı Müjdat İlhan, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin kombine alması konusunda toplantı yapacaklarını söyledi. İlhan, kulüpten kombine alımını yönetim kuruluna sunacağını ve olumlu bir karar çıkması durumunda üyelere kadar ineceklerini belirtti. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, İlhan’a ilgisinden dolayı yönetim adına teşekkür ettiklerini söyledi.   Hacı Selamoğlu
denizli haber / denizli 20 haber / Baltalı, Denizlispor’a Büyük Bağış Yaptı

Denizlispor’un bir zaman üst kurul heyeti başkanı olan işadamı Derya Baltalı, 15 gün sonra sırası gelecek olan 1 milyon 150 bin TL tutarındaki temliğini Denizlispor Kulübü’ne bağış yaptı.

 

Bununla da kalmadı bir de üzerine 35 bin TL’lik deplasman sponsoru oldu. Eknomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın devreye girmesiyle çözülen olayda kulüp adına Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla görevlendirildi. Organize Sanayi Bölgesi’nde işadamı Baltalı’nın fabrikasına giden Asbaşkan Atilla, Denizlispor’un mali anlamda bu sıkışık günlerinde bir problemini daha çözmüş oldu. Asbaşkan Taner Atilla, Bakan Zeybekci, Belediye Başkanı Zolan ve işadamı Baltalı’ya teşekkürü bir borç bildiklerini kaydetti.

 

 

Denizlispor, Baro Yönetimini Ziyaret Etti, Destek İstedi

Denizlispor yönetimi Baro’yu ziyaret etti. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Selvi, Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla; Baro Başkanı Müjdat İlhan’ı makamında ziyaret etti. Baro Başkanı İlhan’dan destek isteyen Denizlispor yönetimi heyeti, olumlu yanıt aldı. Denizlispor’un görüşüldüğü ziyarette Baro Başkanı Müjdat İlhan, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin kombine alması konusunda toplantı yapacaklarını söyledi. İlhan, kulüpten kombine alımını yönetim kuruluna sunacağını ve olumlu bir karar çıkması durumunda üyelere kadar ineceklerini belirtti. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, İlhan’a ilgisinden dolayı yönetim adına teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Hacı Selamoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.