TBMM’de Çameli Yolundan Bahsetti

GÜNDEM 17.11.2016 - 08:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

TBMM’de Çameli Yolundan Bahsetti

denizli haber / denizli 20 haber / TBMM’de Çameli Yolundan Bahsetti

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan TBMM Genel Kurulu’nda konuştu. Çameli-Denizli yolu çalışmaları hakkında bilgi veren Özkan, yeni yılın hemen başında yolunun tamamlanacağının müjdesini verdi.     AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, Denizli’nin Çameli ilçesinde yapımı süren yol hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz hafta çalışmaları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile yerinde incelediklerini hatırlatan Özkan, yol yapım çalışmalarının zor coğrafi şartlarda gerçekleştiğini söyledi.   77 milyon bedelle ihale edilen Çameli-Denizli yolunun, Çamelili hemşehrilerinin bir rüyası olduğunu ifade eden Cahit Özkan, sıcak asfaltın 2017’nin başında döküleceğini söyledi. Böylece Çameli-Denizli arası iki saatten bir saate inecek ve Fethiye-Denizli yolunun en kısa güzergâhı hâline gelecek.    Denizli yolu ile yapımı tamamlanan Çameli Devlet Hastanesi’ni ilçeye kazandıran AK Parti Hükümetine ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür eden Özkan, Çamelilere de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
denizli haber / denizli 20 haber / TBMM’de Çameli Yolundan Bahsetti

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan TBMM Genel Kurulu’nda konuştu. Çameli-Denizli yolu çalışmaları hakkında bilgi veren Özkan, yeni yılın hemen başında yolunun tamamlanacağının müjdesini verdi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, Denizli’nin Çameli ilçesinde yapımı süren yol hakkında bilgi verdi. Geçtiğimiz hafta çalışmaları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile yerinde incelediklerini hatırlatan Özkan, yol yapım çalışmalarının zor coğrafi şartlarda gerçekleştiğini söyledi.

 

77 milyon bedelle ihale edilen Çameli-Denizli yolunun, Çamelili hemşehrilerinin bir rüyası olduğunu ifade eden Cahit Özkan, sıcak asfaltın 2017’nin başında döküleceğini söyledi. Böylece Çameli-Denizli arası iki saatten bir saate inecek ve Fethiye-Denizli yolunun en kısa güzergâhı hâline gelecek. 

 

Denizli yolu ile yapımı tamamlanan Çameli Devlet Hastanesi’ni ilçeye kazandıran AK Parti Hükümetine ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür eden Özkan, Çamelilere de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.