IRKÇILIK

DİĞER 18.11.2016 - 07:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

IRKÇILIK

denizli haber / denizli 20 haber / IRKÇILIK

Irkçılık nedir ne değildir diye düşünürken en kaba tabiri “indirgemek”  geliyor. Nasıl mı, şöyle izah edeyim;  karşımızda ki insanı toplumsal özelliklerinden her türlü inanış, görüş ve açılarına göre kendimizden ya da kendi özelliklerimizden ayrı tutma özelliğidir… Irkçı mısın sorusuna bir yanım ’evet’ diğer yanımda ‘mümkün değil’ diyor…   Ankara’dan İstanbul’a yolculuk ederken ilk başlarda tam olarak ne olduğunu bilmediğim dili farklı bir insan oturdu. Muavinden bir şeyler istedi ama bir türlü derdini anlatamadı bundan rahatsızlık duyduğum için defterime ‘Türkçe biliyor musun?’ diye yazdım, okuyamadı… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / IRKÇILIK

Irkçılık nedir ne değildir diye düşünürken en kaba tabiri “indirgemek”  geliyor. Nasıl mı, şöyle izah edeyim;  karşımızda ki insanı toplumsal özelliklerinden her türlü inanış, görüş ve açılarına göre kendimizden ya da kendi özelliklerimizden ayrı tutma özelliğidir… Irkçı mısın sorusuna bir yanım ’evet’ diğer yanımda ‘mümkün değil’ diyor…

 

Ankara’dan İstanbul’a yolculuk ederken ilk başlarda tam olarak ne olduğunu bilmediğim dili farklı bir insan oturdu. Muavinden bir şeyler istedi ama bir türlü derdini anlatamadı bundan rahatsızlık duyduğum için defterime ‘Türkçe biliyor musun?’ diye yazdım, okuyamadı…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.