Aşırı hız kaza yaptırdı

DENİZLİ 21.11.2016 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Aşırı hız kaza yaptırdı

denizli haber / denizli 20 haber / Aşırı hız kaza yaptırdı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracı ile iki kez takla attı.   Kaza, öğle saatlerinde Yenişehir Mahallesi 55 sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 20 AS 924 plakalı otomobil sürücüsü, aşırı hızla girdiği kavşakta diğer araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca direksiyon hakimiyetini kaybetti.   Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüj deki kaldırım taşlarına çarparak iki takla attıktan sonra durabildi. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçtaki hafif yaralı bir vatandaşımıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. O esna da etrafta başka araç ve yayanın olmaması ise büyük bir şans olarak değerlendirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
denizli haber / denizli 20 haber / Aşırı hız kaza yaptırdı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracı ile iki kez takla attı.

 

Kaza, öğle saatlerinde Yenişehir Mahallesi 55 sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 20 AS 924 plakalı otomobil sürücüsü, aşırı hızla girdiği kavşakta diğer araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca direksiyon hakimiyetini kaybetti.

 

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüj deki kaldırım taşlarına çarparak iki takla attıktan sonra durabildi. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçtaki hafif yaralı bir vatandaşımıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. O esna da etrafta başka araç ve yayanın olmaması ise büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.