Horoz Elektrik Tasarrufuna Gidiyor

SPOR 22.11.2016 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz Elektrik Tasarrufuna Gidiyor

Horoz Elektrik Tasarrufuna Gidiyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor yönetimi her konuda tasarruf yaparken, elektrik konusunda da tasarrufa gidecek.   AYDEM yetkilileri ile görüşme yapan yeşil siyahlı yönetim, bundan sonra gece antrenmanlarını iptal edecek. Profesyonel takım gece antrenmanlarını gündüze alırken, U 16, U 17, U 189, U 19, U 20 ve U 21 takımları da gece antrenmanı yapmayacak. Denizlispor yönetimi, bu kararla yüzde 50 elektrik tasarrufu yapmayı planlıyor.   İŞADAMI SUAT KÜÇÜKER’DEN DENİZLİSPOR’A BAĞIŞ Denizlili işadamı Suat Küçüker, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ile görüştükten sonra 29 bin TL’lik bağışta bulundu. Küçüker’e teşekkür eden başkan Urkay, “Kulübümüz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Her gün saygıdeğer dostlarımızla görüşüyor ve kulübümüze katkıda bulunmalarını istiyoruz. Sayın Suat Küçüker’de önemli bir miktarda bağış yaptı. Kendisine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. 
Horoz Elektrik Tasarrufuna Gidiyor / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor yönetimi her konuda tasarruf yaparken, elektrik konusunda da tasarrufa gidecek.

 

AYDEM yetkilileri ile görüşme yapan yeşil siyahlı yönetim, bundan sonra gece antrenmanlarını iptal edecek. Profesyonel takım gece antrenmanlarını gündüze alırken, U 16, U 17, U 189, U 19, U 20 ve U 21 takımları da gece antrenmanı yapmayacak. Denizlispor yönetimi, bu kararla yüzde 50 elektrik tasarrufu yapmayı planlıyor.

 

İŞADAMI SUAT KÜÇÜKER’DEN DENİZLİSPOR’A BAĞIŞ

Denizlili işadamı Suat Küçüker, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ile görüştükten sonra 29 bin TL’lik bağışta bulundu. Küçüker’e teşekkür eden başkan Urkay, “Kulübümüz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Her gün saygıdeğer dostlarımızla görüşüyor ve kulübümüze katkıda bulunmalarını istiyoruz. Sayın Suat Küçüker’de önemli bir miktarda bağış yaptı. Kendisine yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.