Ali Fırat'tan yayın ihalesine tepki

SPOR 23.11.2016 - 07:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ali Fırat'tan yayın ihalesine tepki

Ali Fırat'tan yayın ihalesine tepki / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Asbaşkan Ali Fırat, TFF 1. Lig’in 2017-2018 sezonundan itibaren şifreli kanalda yayınlanmasını ve milyonlarca taraftarın dekoder almaya mecbur edilmesini sert bir dille eleştirdi.   Passolig ve şifreli yayın ile insanların maç izlemesinin engellendiğini ve kulüplerin iflasa sürüklendiğini savunan Asbaşkan Ali Fırat: “Tüm dünyada futbolun önündeki engeller kaldırılırken, biz tersini yapmaya devam ediyoruz. Passolig ile futbola büyük bir darbe vuruldu. Her seferinde Avrupa'yı örnek alanlar bunun Avrupa'da örneği var mı yok mu araştırmadı mı? Neden sadece bizim ligimizde var? Passolig’in yarattığı etkiden kurtulmadan dünde yayın ihalesini şifreli bir firma aldı. İnsanlar maç izlemek için dekoder almak zorunda kalıyorsa biz o gelen geliri istemiyoruz” dedi.   Dün gerçekleştirilen yayın ihalesinde TFF 1. Lig kulüplerinden hiçbir temsilcinin bulunmamasını eleştiren Fırat: “Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig kulüplerini üvey evlat gibi görmekten derhal vazgeçmelidir. Daha adil daha katılımcı bir tutum sergilemelidir. Bugünkü yayın ihalesinde 1. Lig kulüplerinin olmaması kabul edilemez bir tutumdur. Denizlispor'un öncülüğünde kurulacak olan 1.Lig Kulüpler Birliği’nin en öncelikli görevi şifreli yayın ve Passolig uygulamasından kurtulmak olmalıdır” dedi.
Ali Fırat'tan yayın ihalesine tepki / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Asbaşkan Ali Fırat, TFF 1. Lig’in 2017-2018 sezonundan itibaren şifreli kanalda yayınlanmasını ve milyonlarca taraftarın dekoder almaya mecbur edilmesini sert bir dille eleştirdi.

 

Passolig ve şifreli yayın ile insanların maç izlemesinin engellendiğini ve kulüplerin iflasa sürüklendiğini savunan Asbaşkan Ali Fırat: “Tüm dünyada futbolun önündeki engeller kaldırılırken, biz tersini yapmaya devam ediyoruz. Passolig ile futbola büyük bir darbe vuruldu. Her seferinde Avrupa'yı örnek alanlar bunun Avrupa'da örneği var mı yok mu araştırmadı mı? Neden sadece bizim ligimizde var? Passolig’in yarattığı etkiden kurtulmadan dünde yayın ihalesini şifreli bir firma aldı. İnsanlar maç izlemek için dekoder almak zorunda kalıyorsa biz o gelen geliri istemiyoruz” dedi.

 

Dün gerçekleştirilen yayın ihalesinde TFF 1. Lig kulüplerinden hiçbir temsilcinin bulunmamasını eleştiren Fırat: “Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig kulüplerini üvey evlat gibi görmekten derhal vazgeçmelidir. Daha adil daha katılımcı bir tutum sergilemelidir. Bugünkü yayın ihalesinde 1. Lig kulüplerinin olmaması kabul edilemez bir tutumdur. Denizlispor'un öncülüğünde kurulacak olan 1.Lig Kulüpler Birliği’nin en öncelikli görevi şifreli yayın ve Passolig uygulamasından kurtulmak olmalıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.