Olukbaşı Mahallemizden Günaydın

DENİZLİ 23.11.2016 - 13:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Olukbaşı Mahallemizden Günaydın

Olukbaşı Mahallemizden Günaydın / denizli haber / denizli 20 haber

Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelere kilit parke taşı döşeyerek, mahalle içi yolları daha modern hale getiriyor. Başkan Hulisi Şevkan çalışmaların yapıldığı Olukbaşı mahallesini gezerek vatandaşlarla günaydınlaşarak incelemelerde bulundu. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Çarşamba sabahında Olukbaşı mahallesinde üst yapı çalışmalarını Olukbaşı Muhtarı Rıza Kuru ile birlikte inceleyerek, vatandaşlar ile kahvehanede çay içerek sohbet etti.   Başkan Şevkan, “Ekiplerimiz  mahallelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Bu kapsamda Olukbaşı mahallemizin yollarına kilit parke taşı döşüyoruz. Kilit parke taşı döşenen mahalle içi yollarımız daha güvenli ve modern hale geliyor. Araç ve yaya trafiğine uygun hale gelen yollarımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz’’ dedi.     
Olukbaşı Mahallemizden Günaydın / denizli haber / denizli 20 haber

Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelere kilit parke taşı döşeyerek, mahalle içi yolları daha modern hale getiriyor. Başkan Hulisi Şevkan çalışmaların yapıldığı Olukbaşı mahallesini gezerek vatandaşlarla günaydınlaşarak incelemelerde bulundu.


Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Çarşamba sabahında Olukbaşı mahallesinde üst yapı çalışmalarını Olukbaşı Muhtarı Rıza Kuru ile birlikte inceleyerek, vatandaşlar ile kahvehanede çay içerek sohbet etti.

 

Başkan Şevkan, “Ekiplerimiz  mahallelerdeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Bu kapsamda Olukbaşı mahallemizin yollarına kilit parke taşı döşüyoruz. Kilit parke taşı döşenen mahalle içi yollarımız daha güvenli ve modern hale geliyor. Araç ve yaya trafiğine uygun hale gelen yollarımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz’’ dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.