Öğretmenler Öğrencileriyle Buluşuyor

DENİZLİ 24.11.2016 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öğretmenler Öğrencileriyle Buluşuyor

Öğretmenler Öğrencileriyle Buluşuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Kızılcabölüklüler Vakfından bir proje daha.   ‘Öğretmenler Öğrencileriyle Buluşuyor’ projesi için ilk adım atıldı.   Kızılcabölüklüler Vakfı yönetiminin organize ettiği  bu  proje  öncesi  Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli  tüm  öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak, Vakfın en önemli projelerinden bir tanesini daha  hayata  geçirmekten  mutluluk  duyduğunu  ifade  ederek  Bir  gurup Emekli  öğretmenler ile proje hakkında görüşmek için bir araya geldiklerini söyledi. Öğretmenler gelecek nesiller için çok önemlidir.  Siz öğretmenlerimiz ‘Sevgi Elçilerimizsiniz. Sınıfta yaşama sevinci toplumda huzur, ülkede barış meslektaşları arasında demokratlığın simgesiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Bizde Vakıf olarak Öğretmenler öğrencileriyle buluşuyor projesini gerçekleştirmek için bir aradayız. Amacımız Kızılcabölük’te şimdiye kadar 1950 yılından bu güne kadar Kizilcaböluk’te öğretmenlikyapmış emektar öğretmenlerimiz ile yetiştirdiği öğretmenlerin ve  o dönemin  öğrencilerini buluşturmayi hedefliyoruz. Hz. Ali’nin bana bir harf öğretenin kölesi olurum dediği gibi Her öğretmen mutlaka kutsaldır Ama ilk öğretmenimizin bizim yetişmemizde önemi çok büyüktür sözünü hatırlatmak istiyorum. Çünkü eğriyi doğruyu güzeli çirkini beyazı siyahı güneşi ay yıldızı kısacası her şeyi onlardan öğrendik. O nedenle büyük buluşmada eserlerini görme fırsatı helalleşmek ve ahde vefa olacak. Emektar öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler sayesinde Kızılcabölük önemli yerlere gelmiştir.   O dönemlerde öğrenci olarak arkadaşlarımızın öğretmenlerine vefa göstererek onları mutlu etmek istiyoruz. Büyük buluşma Kızılcabölük’te gerçekleştirilecek. İnşallah güzel bir buluşma olacak” diye konuştu.  
Öğretmenler Öğrencileriyle Buluşuyor / denizli haber / denizli 20 haber

Kızılcabölüklüler Vakfından bir proje daha.   ‘Öğretmenler Öğrencileriyle Buluşuyor’ projesi için ilk adım atıldı.

 

Kızılcabölüklüler Vakfı yönetiminin organize ettiği  bu  proje  öncesi  Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkli  tüm  öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayarak, Vakfın en önemli projelerinden bir tanesini daha  hayata  geçirmekten  mutluluk  duyduğunu  ifade  ederek  Bir  gurup Emekli  öğretmenler ile proje hakkında görüşmek için bir araya geldiklerini söyledi. Öğretmenler gelecek nesiller için çok önemlidir.  Siz öğretmenlerimiz ‘Sevgi Elçilerimizsiniz. Sınıfta yaşama sevinci toplumda huzur, ülkede barış meslektaşları arasında demokratlığın simgesiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Bizde Vakıf olarak Öğretmenler öğrencileriyle buluşuyor projesini gerçekleştirmek için bir aradayız. Amacımız Kızılcabölük’te şimdiye kadar 1950 yılından bu güne kadar Kizilcaböluk’te öğretmenlikyapmış emektar öğretmenlerimiz ile yetiştirdiği öğretmenlerin ve  o dönemin  öğrencilerini buluşturmayi hedefliyoruz. Hz. Ali’nin bana bir harf öğretenin kölesi olurum dediği gibi Her öğretmen mutlaka kutsaldır Ama ilk öğretmenimizin bizim yetişmemizde önemi çok büyüktür sözünü hatırlatmak istiyorum. Çünkü eğriyi doğruyu güzeli çirkini beyazı siyahı güneşi ay yıldızı kısacası her şeyi onlardan öğrendik. O nedenle büyük buluşmada eserlerini görme fırsatı helalleşmek ve ahde vefa olacak. Emektar öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler sayesinde Kızılcabölük önemli yerlere gelmiştir.

 

O dönemlerde öğrenci olarak arkadaşlarımızın öğretmenlerine vefa göstererek onları mutlu etmek istiyoruz. Büyük buluşma Kızılcabölük’te gerçekleştirilecek. İnşallah güzel bir buluşma olacak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.