Damla Damla Sevgi Dağıtıyorlar

YAŞAM 25.11.2016 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Damla Damla Sevgi Dağıtıyorlar

Damla Damla Sevgi Dağıtıyorlar / denizli haber / denizli 20 haber

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Damla Projesi’ kapsamında, dezavantajlı aileler ve çocukları ile bir araya gelerek kültürel değerleri paylaşan 40 gönüllü genç, projenin Denizli ayağında Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.   Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen ziyarete; Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile projede yer alan gönüllü gençler katıldı.   Vali Altıparmak, ziyarette gençlerin her biri ile tek tek tanışarak sohbet etme imkanı buldu. Renkli anların ve hoş bir sohbetin yaşandığı ziyarette, gençlere üstlendikleri görevin ve sorumluluğun hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, zaman zaman kendi yaşadığı tecrübelerden de bahsetti. Ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü gençlere teşekkür eden Vali Altıparmak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini, dayanışmasını her zaman her ortamda ve her yaş grubunda gösteren tek millet olduğunu söyledi. Projede ülkemizde çeşitli üniversitelerde okuyan ve içlerinde yabancı öğrencilerin de bulunduğu 40 gönüllü genç ile toplumun değişik kesimlerinden en az 4 bin kişiye ulaşılması planlanıyor. Projeye katılan gönüllü gençler, bir hafta boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunarak kütüphane oluşturma, bakım, boyama, temizlik ve hediye dağıtımı gibi etkinliklere katılıyor.   
Damla Damla Sevgi Dağıtıyorlar / denizli haber / denizli 20 haber

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Damla Projesi’ kapsamında, dezavantajlı aileler ve çocukları ile bir araya gelerek kültürel değerleri paylaşan 40 gönüllü genç, projenin Denizli ayağında Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

 

Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen ziyarete; Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile projede yer alan gönüllü gençler katıldı.

 

Vali Altıparmak, ziyarette gençlerin her biri ile tek tek tanışarak sohbet etme imkanı buldu. Renkli anların ve hoş bir sohbetin yaşandığı ziyarette, gençlere üstlendikleri görevin ve sorumluluğun hem kültürlerin kaynaşmasına hem de birlik ve beraberliğin teminine katkı sağladığını vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, zaman zaman kendi yaşadığı tecrübelerden de bahsetti. Ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü gençlere teşekkür eden Vali Altıparmak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini, dayanışmasını her zaman her ortamda ve her yaş grubunda gösteren tek millet olduğunu söyledi.

Projede ülkemizde çeşitli üniversitelerde okuyan ve içlerinde yabancı öğrencilerin de bulunduğu 40 gönüllü genç ile toplumun değişik kesimlerinden en az 4 bin kişiye ulaşılması planlanıyor. Projeye katılan gönüllü gençler, bir hafta boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunarak kütüphane oluşturma, bakım, boyama, temizlik ve hediye dağıtımı gibi etkinliklere katılıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.