24 Kasım, Öğretmenlerimiz, Öğrenci ve Okullarımız

DİĞER 25.11.2016 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

24 Kasım, Öğretmenlerimiz, Öğrenci ve Okullarımız

24 Kasım, Öğretmenlerimiz, Öğrenci ve Okullarımız / denizli haber / denizli 20 haber

Bizlere okuma yazmayı öğreten, aslında bizi hayata hazırlayan o elleri öpülecek öğretmenlerimizi, ne yazık ki, sadece Öğretmenler Günü olarak ilan edilen 24 Kasım, gününde hatırlarız. Diğer günlerde isimlerini bile anmayız. Gerçekleri söylemek gerekirse, işte tam burada her çocuk, her insan akla, akılda ise eğitime muhtaçtır… Ülkemizde yıllardan beri bir temele oturtulamayan müfredat yazboz tahtasına döndü. Deneme tahtasına çevrilen Öğretmenlerimiz yarış atına benzetilen öğrencilerimiz!   Öğretmenler gününde kimsenin neşesini kaçırmak niyetinde değilim ama şu okullarımızı, müfredatı, sınavları, puanlamaları artık bir temele oturtun da, Öğretmenlerimizde öğrencilerimizde rahat etsinler ve sorunsuz ders çalışmaya başlasınlar…   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
24 Kasım, Öğretmenlerimiz, Öğrenci ve Okullarımız / denizli haber / denizli 20 haber

Bizlere okuma yazmayı öğreten, aslında bizi hayata hazırlayan o elleri öpülecek öğretmenlerimizi, ne yazık ki, sadece Öğretmenler Günü olarak ilan edilen 24 Kasım, gününde hatırlarız. Diğer günlerde isimlerini bile anmayız. Gerçekleri söylemek gerekirse, işte tam burada her çocuk, her insan akla, akılda ise eğitime muhtaçtır… Ülkemizde yıllardan beri bir temele oturtulamayan müfredat yazboz tahtasına döndü. Deneme tahtasına çevrilen Öğretmenlerimiz yarış atına benzetilen öğrencilerimiz!

 

Öğretmenler gününde kimsenin neşesini kaçırmak niyetinde değilim ama şu okullarımızı, müfredatı, sınavları, puanlamaları artık bir temele oturtun da, Öğretmenlerimizde öğrencilerimizde rahat etsinler ve sorunsuz ders çalışmaya başlasınlar…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.