Lozan Caddesi'nde kaza

DENİZLİ 27.11.2016 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Lozan Caddesi'nde kaza

Lozan Caddesi'nde kaza / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde her zaman kazaların meydana geldiği yolda yeni bir kaza meydana geldi.   Merkezefendi İlçesi Lozan Caddesi’nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 3 araç hasar gördü. Kazada 20 YZ 094 plakalı otomobil seyir halindeyken ara sokaktan çıkan bir başka araca çarpması ile meydana geldi. Çarpmanın etkisi ile otomobil diğer sokaktan çıkan yolcu minibüsüne çarptı. Meydana gelen kazada kimse yaralanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.   Lozan Caddesi’nde sürekli kazaların meydana gelmesi nedeniyle vatandaşlar yetkililerin burası için bir önlem alınması gerektiğini dile getirdiler.    
Lozan Caddesi'nde kaza / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde her zaman kazaların meydana geldiği yolda yeni bir kaza meydana geldi.

 

Merkezefendi İlçesi Lozan Caddesi’nde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 3 araç hasar gördü. Kazada 20 YZ 094 plakalı otomobil seyir halindeyken ara sokaktan çıkan bir başka araca çarpması ile meydana geldi. Çarpmanın etkisi ile otomobil diğer sokaktan çıkan yolcu minibüsüne çarptı. Meydana gelen kazada kimse yaralanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Lozan Caddesi’nde sürekli kazaların meydana gelmesi nedeniyle vatandaşlar yetkililerin burası için bir önlem alınması gerektiğini dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.