Denizli'ye yılın ilk karı yağdı!

DENİZLİ 30.11.2016 - 07:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'ye yılın ilk karı yağdı!

Denizli'ye yılın ilk karı yağdı! / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de kent merkezinde hava sıcaklığı 5 ile 9 derece arası değişirken, dün akşamüzeri bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde bulunan mahallelerine kar yağdı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurduğu kar, yurt genelinde kendini htirirken Denizli’nin yüksek kesimlerine kar yağmaya başladı.  Kent merkezi’nde ve yakın ilçelerde sağanak yağış etkili olurken, yüksek kesimde bulunan ilçelere yılın ilk karı düştü. Tavas'ın Nikfer Mahallesi ve Çameli’nin Kınıkyeri- Arıkaya - Gürsu Mahallesi ve Karkın Dağı zirvesine yılın ilk karı akşam saatlerinde düşerken, ilerleyen saatlerde ilçe merkezine de yağmaya başladı. Hava sıcaklığının eksi (-) 1 dereceye düştüğü görüldü.   BUGÜN HEM YAĞMUR HEM KAR VAR Meteoroloji genel müdürlüğü verilerine göre bugün kent merkezinde hava sıcaklığının 5 ile 9 derece arasında değişeceği tahmin edilirken, kent merkezi ve yakın bölgelerde sağanak yağış görülmekte. Denizli’nin bazı ilçelerinde ve yüksek kesimlerinde ise yer yer kar yağışı bekleniyor.    
Denizli'ye yılın ilk karı yağdı! / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de kent merkezinde hava sıcaklığı 5 ile 9 derece arası değişirken, dün akşamüzeri bazı ilçelerin yüksek kesimlerinde bulunan mahallelerine kar yağdı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurduğu kar, yurt genelinde kendini htirirken Denizli’nin yüksek kesimlerine kar yağmaya başladı.  Kent merkezi’nde ve yakın ilçelerde sağanak yağış etkili olurken, yüksek kesimde bulunan ilçelere yılın ilk karı düştü. Tavas'ın Nikfer Mahallesi ve Çameli’nin Kınıkyeri- Arıkaya - Gürsu Mahallesi ve Karkın Dağı zirvesine yılın ilk karı akşam saatlerinde düşerken, ilerleyen saatlerde ilçe merkezine de yağmaya başladı. Hava sıcaklığının eksi (-) 1 dereceye düştüğü görüldü.

 

BUGÜN HEM YAĞMUR HEM KAR VAR

Meteoroloji genel müdürlüğü verilerine göre bugün kent merkezinde hava sıcaklığının 5 ile 9 derece arasında değişeceği tahmin edilirken, kent merkezi ve yakın bölgelerde sağanak yağış görülmekte. Denizli’nin bazı ilçelerinde ve yüksek kesimlerinde ise yer yer kar yağışı bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.