Denizi'ye yeni 12 mülki idare amiri atandı

GÜNDEM 01.12.2016 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizi'ye yeni 12 mülki idare amiri atandı

Denizi'ye yeni 12 mülki idare amiri atandı / denizli haber / denizli 20 haber

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile Denizli’ye 3 vali yardımcısı, 2 valilik hukuk müşaviri ve 7 kaymakam olmak üzere 12 mülki idare amiri  atandı. Bu bağlamda Denizli’den ise 1 vali yardımcısı 7 kaymakam başka illere tahin edildi.   İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Genelge ile Denizli'ye tayin olan ve başka illere gönderilen vali yardımcıları ve kaymakamların isimleri şunlar:   DENİZLİ’YE ATANANLAR Denizli Vali Yardımcılığına Hatay Vali Yardımcısı Hakkı ÜNAL'ın, Denizli Vali Yardımcılığına Hukuk Müşaviri Mehmet Ali AYTAÇ'ın, Denizli Vali Yardımcılığına Kırıkkale Vali Yardımcısı Rifat ATA'nın, Denizli Valiliği Hukuk Müşavirliğine Serik Kaymakamı Rıfat ALTAN'ın Denizli Valiliği Hukuk Müşavirliğine Aydın Vali Yardımcısı Halil CANAVAR'ın, Pamukkale Kaymakamlığına Ankara Vali Yardımcısı Hayrettin BALCIOĞLU'nun, Honaz Kaymakamlığına Aziziye Kaymakamı Zafer ÖZ'ün, Acıpayam Kaymakamlığına Denizli Vali Yardımcısı Ali ŞANLIER'in, Baklan Kaymakamlığına Tefenni Kaymakamı Onur YENİAY'ın, Buldan Kaymakamlığına Nusaybin Kaymakamı Murat SARI'nın, Beyağaç Kaymakamlığına Yeşilova Kaymakamı Necdet ÖZDEMİR'in, Çivril Kaymakamlığına Aksaray Vali Yardımcısı Armağan ÖNAL'ın,   DENİZLİ’DEN TAYİN EDİLENLER Antalya Vali Yardımcılığına Denizli Vali Yardımcısı Ekrem BÜYÜKATA'nın, Çaykara Kaymakamlığına Denizli-Kale Kaymakamı İhsan AYRANCI'nın, Hendek Kaymakamlığına Çivril Kaymakamı Orhan BURHAN'ın, Saraydüzü Kaymakamlığına Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan ŞAHİN'in, Çiftlik Kaymakamlığına Çal Kaymakamı Selami KORKUTATA'nın, Arpaçay Kaymakamlığına Güney Kaymakamı Onur ŞATIROĞLU'nun, Bartın Valiliği Hukuk Müşavirliğine Buldan Kaymakamı Hacı UZKUÇ'un, Halfeti Kaymakamlığına Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK'ın, Atanmasına karar verildi.  
Denizi'ye yeni 12 mülki idare amiri atandı / denizli haber / denizli 20 haber

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile Denizli’ye 3 vali yardımcısı, 2 valilik hukuk müşaviri ve 7 kaymakam olmak üzere 12 mülki idare amiri  atandı. Bu bağlamda Denizli’den ise 1 vali yardımcısı 7 kaymakam başka illere tahin edildi.

 

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Genelge ile Denizli'ye tayin olan ve başka illere gönderilen vali yardımcıları ve kaymakamların isimleri şunlar:

 

DENİZLİ’YE ATANANLAR

Denizli Vali Yardımcılığına Hatay Vali Yardımcısı Hakkı ÜNAL'ın,

Denizli Vali Yardımcılığına Hukuk Müşaviri Mehmet Ali AYTAÇ'ın,

Denizli Vali Yardımcılığına Kırıkkale Vali Yardımcısı Rifat ATA'nın,

Denizli Valiliği Hukuk Müşavirliğine Serik Kaymakamı Rıfat ALTAN'ın

Denizli Valiliği Hukuk Müşavirliğine Aydın Vali Yardımcısı Halil CANAVAR'ın,

Pamukkale Kaymakamlığına Ankara Vali Yardımcısı Hayrettin BALCIOĞLU'nun,

Honaz Kaymakamlığına Aziziye Kaymakamı Zafer ÖZ'ün,

Acıpayam Kaymakamlığına Denizli Vali Yardımcısı Ali ŞANLIER'in,

Baklan Kaymakamlığına Tefenni Kaymakamı Onur YENİAY'ın,

Buldan Kaymakamlığına Nusaybin Kaymakamı Murat SARI'nın,

Beyağaç Kaymakamlığına Yeşilova Kaymakamı Necdet ÖZDEMİR'in,

Çivril Kaymakamlığına Aksaray Vali Yardımcısı Armağan ÖNAL'ın,

 

DENİZLİ’DEN TAYİN EDİLENLER

Antalya Vali Yardımcılığına Denizli Vali Yardımcısı Ekrem BÜYÜKATA'nın,

Çaykara Kaymakamlığına Denizli-Kale Kaymakamı İhsan AYRANCI'nın,

Hendek Kaymakamlığına Çivril Kaymakamı Orhan BURHAN'ın,

Saraydüzü Kaymakamlığına Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan ŞAHİN'in,

Çiftlik Kaymakamlığına Çal Kaymakamı Selami KORKUTATA'nın,

Arpaçay Kaymakamlığına Güney Kaymakamı Onur ŞATIROĞLU'nun,

Bartın Valiliği Hukuk Müşavirliğine Buldan Kaymakamı Hacı UZKUÇ'un,

Halfeti Kaymakamlığına Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK'ın,

Atanmasına karar verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.